Starbucks: Bitcoin ile ödeme için daha çok zaman var

Starbucks sözcülerinden bir tanesinin yaptığı açıklama bugün basında çıkan haberlerin yalan olduğunu doğruladı. Starbucks sözcüsü açıklamalarında geçtiğimiz günlerde yaptıkları Bitcoin ve kripto para açıklamalarının henüz hemen ödeme olarak bu ödeme yöntemlerinin kabul edilmesi anlamına gelmeyecek olduğunu...


Starbucks sözcülerinden bir tanesinin yaptığı açıklama bugün basında çıkan haberlerin yalan olduğunu doğruladı. Starbucks sözcüsü açıklamalarında geçtiğimiz günlerde yaptıkları Bitcoin ve kripto para açıklamalarının henüz hemen ödeme olarak bu ödeme yöntemlerinin kabul edilmesi anlamına gelmeyecek olduğunu açıkladı.

Bitcoin ve kripto paralar ile kahve almak isteyenlere gerekli olan ödeme seçeneklerini geliştirmek adına her yıl daha fazla seçenek sunmak istediklerini belirten ve ismini vermeyen Starbucks sözcüsü, bu sene içerisinde müşterilerinin taleplerini inceleyecek ve Bitcoin ile ödeme yapmak isteyen müşterilerinin taleplerine gelecek yıllar içerisinde yanıt verebilecek olduklarının açıklamasında bulundu.

Starbucks hemen işleme almayacak

Bitcoin ile ödeme yöntemi konusunda hemen gerekli kararların verilmeyecek olduğunu ve bir süre geçtikten sonra Bitcoin ile ödeme kabul edebilecek olduklarının açıklamasında bulundu. Basında ve medyada çıkan Bitcoin ile ödeme yapılabilecek olduğu haberlerinin doğru olmadığını belirten Starbucks sözcüsünün bu açıklamaları resmi bir açıklama olması ve birinci ağızdan yapılan açıklamalar olması dolayısı ile Bitcoin ile kahve almak isteyenleri fazlası ile üzdü.