Tron Yatırımcısını Şaşırtmaya Devam Ediyor!

Forbes’ın Çin’deki “30 yaş altı 30” listesine giren Justin Sun’ın kurduğu TRON yatırımcısını şaşırtmaya devam ediyor


Forbes’ın Çin’deki “30 yaş altı 30” listesine giren Justin Sun’ın kurduğu TRON yatırımcısını şaşırtmaya devam ediyor.

BitTorrent’in CEO’su, Peiwo’nun kurucusu ve Ripple’ın eski baş temsilcisi olan Justin Sun tarafından kurulan TRON yatırımcılarını şaşırtıyor. En büyük 9. büyük kripto para birimi Tron son zamanlarda en çok gelişme kaydeden ve adı en çok duyulan kripto para birimlerinden birisi. Sun önderliğinde sağlam adımlarla ilerlemeye devam eden Tron için bu senenin en büyük gelişmesi ise BitTorent token’in (BBT) geliştirileceğinin açıklaması oldu. 

Tron fiyatlarının artmasına önemli bir katkı sağlayan BTT haberlerinin Tron yatırımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tron kurucusu ve CEO’su Justin Sun, BTT’nin TRX sahiplerine airdrop’la dağıtılacağını ve her iki topluluğun da güçlü bağlara sahip olduğunu ve bu bağların kuvvetleneceğini açıkladı. Sun’ın bu açıklamasının ardından birçok kripto para borsası airdrop’a destek vereceğini açıkladı. 

Tron’un ağındaki merkezsiz uygulamalar bakımından büyük gelişim göstermesinin ardından Sun, Twitter hesabı üzerinden şu açıklamada bulundu;

Tron an itibariyle DappRadar’a göre 100’ün üzerinde, dappreview’e göre 133 merkezsiz uygulamaya sahip. Her gün 2-3 merkezsiz uygulama başlatılıyor ve niTROn2019 ve TRON accerelator programı sayesinde çok yakında 200’ü geçeceğiz!

Tron Yükselmeye Devam Ediyor!

2019 yılına da hızlı bir başlangıç yapan Tron, yaptığı son yükselişle birlikte en büyük 10. kripto parası 9. Sıraya yükseldi. Bakalım Tron’da ki bu yükseliş yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam edecek mi?