2020 ABD Başkanlık Seçimleri Adayı Kendi Kripto Parasını Çıkartıyor

Kripto para topluluğunun baş belası, McAfee Antivirüs programının geliştiricisi ve 2020 ABD Başkanlık Seçimleri adayı John McAfee kendi kripto para birimini çıkartıyor

2020-abd-baskanlik-secimleri-adayi-kendi-kripto-parasini-cikartiyor

Kripto para topluluğunun baş belası, McAfee Antivirüs programının geliştiricisi ve 2020 ABD Başkanlık Seçimleri adayı John McAfee kendi kripto para birimini çıkartıyor. McAfee, 29 Mayıs’ta Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda McAfee Freedom Coin’in bu yılın sonbahar aylarında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

McAfee’nin çıkarmayı planladığı kripto para birimi, geleneksel finansal sistemden tamamen izole olmayı amaçlıyor.

Kripto paralarla itibari para birimlerinin ilişkisini kesecek bir paraya ihtiyaç duyuluyor. Nakdi değere sahip olmayan ancak uluslararası anlamda kabul gören bir para birimine. Herhangi bir dışsal değere ya da emtiaya bağlı olmayacak. McAfee Freedom Coin’in değeri diğer kripto paralara karşı daima sıfır olacak ancak doğal değeri bu konuda tamamen özgür.

Geçtiğimiz aylarda McAfee, ABD İç Gelir Servisi’ne (IRS) meydan okumuş ve tam 8 yıldır veri vermediğini açıklamıştı. Bu nedenle ABD’nin vergi makamı tarafından hedef alındığını, 2020 ABD Başkanlık Seçimi çalışmalarını da uluslararası sulardaki bir teknede yürüteceğin ifade etmişti.

McAfee, geride bıraktığımız Mayıs ayında Bitcoin’in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun kim olduğunu bulduğunu ve çok yakında kimliğini ifşalayacağını açıklamıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!