Justin Sun’dan Büyük Duyuru: Buffet’la Yemek Yemek İçin 4,6 Milyon Dolar Ödemiş

Tron Foundation’ın CEO’su Justin Sun, büyük duyurusunu yaptı

Bitcoin kaç dolar

Tron Foundation’ın CEO’su Justin Sun, büyük duyurusunu yaptı. Sun, 3 Haziran’da Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Warren Buffet’la öğle yemeği yemek için katıldığı bir açık arttırmayı kazandığını ve 4,6 milyon dolar ödeyeceğini açıkladı. Sun’ın Buffet’la yemek yemek için ödeyeceği para, San Fransisco merkezli bir hayır kurumunun kasasına gidecek.

Kripto para topluluğunun önde gelen isimlerinden Sun, geçmişte Bitcoin için fare zehri benzetmesi yapan Buffet’la yemek yemek için milyonlarca dolar ödedi. 

2017’de Tron veya TRX token’ı piyasaya süren 28 yaşındaki Sun, Cuma gecesi sona eren eBay’deki beş günlük çevrimiçi yardım müzayedesinde kazanan teklifi veren kişi olmuştu.

Elde edilen gelir, San Francisco merkezli Glide Vakfı tarafından fakirlere, evsizlere, madde bağımlılarına yardım etmek için kullanılacak. 

Glide, pazartesi günkü açıklamasında kazananı duyurdu ve Sun’ın Twitter’da yaptığı paylaşımı doğruladı.

Sizce Justin Sun’ın bugünkü duyurusu ne hakkında olacak. Bize görüşlerinizi yorumlar aracılığıyla bildirebilirsiniz. Ayrıca son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!