Ripple Bu Borsada Yüzde 62 Değer Kaybetti: İşte Düşüşün Nedeni

Faaliyetlerine yaklaşık 2 ay önce başlayan ve Türk kripto para yatırımcılarından yoğun ilgi gören kripto para borsası Beaxy’de yaşanan bir olay popüler kripto para XRP’nin değerinin %62 deper kaybetmesine neden oldu

xrp teknik analizi

Faaliyetlerine yaklaşık 2 ay önce başlayan ve Türk kripto para yatırımcılarından yoğun ilgi gören kripto para borsası Beaxy’de yaşanan bir olay popüler kripto para XRP’nin değerinin %62 deper kaybetmesine neden oldu. Yetkililer gelişmenin ardından tedbir amacıyla borsadaki tüm alım satım işlemleriyle para çekme ve yatırma işlemlerini askıya aldı.

İlgili Haber: Türk Kripto Para Borsası Hack’lendi: Borsa Faaliyetlerini Sonlandırdığını Duyurdu

The Block’un haberine göre Beaxy’de gerçekleştirilen yüklü XRP satışı borsadaki dengeleri alt üst etti. Beaxy yetkililerince gece saatlerinde yapılan açıklamada platformdaki olağandışı yüksek hacimli aktiviteden dolayı borsadaki tüm faaliyetlerinin askıya alındığı ve konunun araştırıldığı duyuruldu.

Sorumlular KYC Verileri Sayesinde Bulunacak

Beaxy yetkilileri XRP fiyatı çöküşünde rol oynayan kişileri bulacaklarının altını çizdi. Beaxy sorumluları bulmak için Müşterini Tanı (Know Your Customer – KYC) prosedürünü kullanacak. Bu sayede Borsada XRP fiyatını manipüle eden kullanıcılar bulunmuş olacak.

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!