Söylenti: Justin Sun Poloniex’i Satın Alarak Borsaya Özel Bir Kripto Para Piyasaya Sürecek

Tron’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun’ın ABD merkezli Poloniex borsasını satın almayı planlayan bir yatırım grubunun lideri olduğuna dair söylentiler ortaya atılmaya başlandı


Tron’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun’ın ABD merkezli Poloniex borsasını satın almayı planlayan bir yatırım grubunun lideri olduğuna dair söylentiler ortaya atılmaya başlandı. Eğer söz konusu iddialar gerçekleşirse muhtemelen Justin Sun borsayı tokenize ederek yeni bir kritpo para birimiyle karşımıza çıkabilir.

Circle desteğini kaybetti

ABD kripto para borsası Poloniex belirsiz bir gelecekle karşı karşıya. Özellikle Binance’in geniş kitlelerce kabul görmesinin ardından büyük bir kullanıcı ve gelir kaybı yaşayan Poloniex son olarak Circle desteğini de kaybetti. 2018 yılının başlarında milyonlarca dolarlık değerlenmeyle popüler kripto para borsasını satın alan Circle’ın geri adım atmasıyla Poloniex yeniden Polo Digital Assets çatısı altında faaliyetlerine devam edecek.

Bununla birlikte, söylentiler Poloniex’in faaliyetlerini temelden değiştirebilir. Görünüşe göre Justin Sun, Poloniex’i satın almak istiyor. Ortaya atılan iddialara göre Sun, ABD merkezli kripto para borsasını satın almak isteyen bir dizi Asyalı yatırımcıya öncülük edecek.

Poloniex kendi kripto parasını çıkarır mı?

Öyleyse, Sun Poloniex’i satın aldı diyelim, peki sonrasında ne olacak? Kripto para uzmanı Dovey Wan’a göre, satın alım gerçekleşirse Poloniex’ten platform token’ı bekleyebileceğimiz kesin ama kesin görünüyor. Ne de olsa, Sun bir şirketi satın aldıktan sonra onu tokenize etmeyi çok seviyor. BitTorrent Token (BTT) bu durumun başlıca bir örneğidir.

İlginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegramkanalımıza katılın