Sıcak Gelişme: Bitcoin Safiye Bursa’da Yakalandı

Aydın’da kendisini ekonomist-broker olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi Bitcoin’le kâr vaadinde bulunup 600 Bitcoin (yaklaşık 30 milyon TL) dolandıran ‘Bitcoin Safiye’ lakaplı S.Y


Aydın’da kendisini ekonomist-broker olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi Bitcoin’le kâr vaadinde bulunup 600 Bitcoin (yaklaşık 30 milyon TL) dolandıran ‘Bitcoin Safiye’ lakaplı S.Y. Bursa polisi tarafından şehre giriş yaptığı sırada yakalandı.

Bitcoin Safiye Bursa’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
S.Y.  Bilişim Sistemleri Banka ve Kredi Kurumları’nın araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan aranıyordu. S.Y.’nin şu ana kadar Aydın’da 40 kişiyi dolandırarak 600 Bitcoin’le kaçtığı biliniyordu.

Hakkında nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hakkında yakalama kararı varken ve polis ve mağdurlar peşindeyken S.Y.’nin alkollü restoranda eğlendiğini gösteren görüntüler ortaya çıkmıştı.

Dünün Öne Çıkan Gelişmeleri:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!