2020’de En İyi Performans Gösteren Kripto Para, Yatırımcıları Şaşırtabilir: 2 Haftada %115 Yükseldi

Bitcoin SV kaydettiği son yükselişle birlikte 2020’nin ilk iki haftasında en iyi performans sergileyen kripto para oldu

Bitcoin rehberleri

Bitcoin SV kaydettiği son yükselişle birlikte 2020’nin ilk iki haftasında en iyi performans sergileyen kripto para oldu. Tartışmalı Bitcoin fork’larından Bitcoin SV’de 1 Ocak’ta 95.50 dolar seviyelerinde başlayan boğa koşusu sonucu an itibariyle 202 dolar seviyesine ulaşmış durumda. 2020’nin ilk iki haftasında kaydedilen %110’u aşkın yükseliş sonrası Bitcoin SV, CoinMarketCap’teki en yüksek değere sahip kripto paralar sıralamasında da 6. konuma yükseldi.

Bitcoin SV Neden Yükseliyor?

Her ne kadar Bitcoin savunucuları tarafından Bitcoin SV, sahte Bitcoin olarak görülse de tartışmalı kripto para şu an için 2020’nin en iyi performans sergileyen kripto para birimi oldu. Bu yükselişte Bitcoin SV savunucusu Craig Wright’ın ortak kazılan Bitcoin’lerin bir kısmının Dave Kleiman’ın varislerine tazminat olarak ödemesi gerektiği hükmünün ABD Bölge Mahkemesi tarafından geçersiz olduğunun açıklanması da etkili oldu.
Öyle ki ABD Bölge Mahkemesi böyle bir karar almasaydı Craig Wright ve Dave Kleiman’ın birlikte kazdıkları iddia edilen 1,1 milyon Bitcoin’in büyük bir kısmı Kleiman’ın yasal varislerine devredilecekti.

Bitcoin Cash & Bitcoin SV

Şu anda Bitcoin Cash 5,17 milyar dolarla, Bitcoin, Ethereum ve XRP’nin ardından en yüksek piyasa değerine sahip kripto paralar sıralamasında 4. sırada yer alıyor. Bitcoin SV’nin mevcut yükseliş eğilimini devam ettirmesi durumunda ise çok kısa bir süre içerisinde Bitcoin SV ile Bitcoin Cash’in yer değiştirdiğini görebiliriz.