Kripto Cüzdan Teknolojisinde Büyük Yenilik!

Piyasalar değişken olduğunda, kripto işlemlerindeki en küçük bir gecikme bile yüksek maliyete sebep olabiliyor ve şimdi, bir kripto para cüzdanı, kuyrukta kaç işlem olduğuna bakılmaksızın, transferlerin üç dakikadan kısa sürede tamamlanmasına izin veren bir çözüm...

freewallet-changelly

Piyasalar değişken olduğunda, kripto işlemlerindeki en küçük bir gecikme bile yüksek maliyete sebep olabiliyor ve şimdi, bir kripto para cüzdanı, kuyrukta kaç işlem olduğuna bakılmaksızın, transferlerin üç dakikadan kısa sürede tamamlanmasına izin veren bir çözüm tasarladığını söylüyor.

Freewallet, Changelly ile yeni bir özellik için ortaklık kurdu ve ERC-20 tokenleri ile birlikte toplam 54 token ve coin desteklendi. Buna dünyanın en büyük kripto para birimleri Bitcoin (BTC), Eter (ETH), EOS (EOS) ve Litecoin (LTC) de dahil.

Kripto Cüzdan Teknolojisindeki Yeniliklerin Faydaları

Freewallet, bu teknolojiyle ilgili olarak zaman tasarruflarının yanı sıra, başka avantajlarının da olduğunu söylüyor. Müşteriler, işlem ücretleri ödemek zorunda kalmayacakları için önemli ölçüde daha düşük maliyetlerden faydalanabilecekler. Ticaret ve satın alma alışkanlıklarını değerlendirerek birisinin kimliğini tespit etmenin mümkün olduğu zincir içi transferlerin aksine, bu zincir dışı yaklaşım kullanıcının anonimliğini korumasına yardımcı olabilir.

Chanelly CEO’su Eric Benz, “Freewallet benim en sevdiğim cüzdan uygulamalarından biri olmaya devam ediyor. Ortaklığımız güçlenerek ilerliyor. Zincir dışı işlemler yapabilme özelliğiyle Freewallet artık çok daha yüksek bir hızda performans sergiliyor ve müşteriler için toplam maliyeti daha da düşürüyor. ”

Freewallet başkanı Solomon Brown da Eric Benz kadar hevesli konuştu: “Changelly ile uzun zamandır çalışıyoruz. Birlikte edindiğimiz başarılı deneyim ve karşılıklı güven, zincir dışı borsaları Freewallet’e entegre etmemizi ve böylece üç milyondan fazla kullanıcıya mümkün olan en iyi hizmeti sunma hedefimizi daha da ileriye taşımamızı sağladı. ”

Freewallet’in web cüzdanı, hem iOS hem de Android cihazlarda kullanılabiliyor. 

Son zamanlarda, kripto borsaları tarafından sunulan hizmetlerin güvenilirliği eleştirilmeye başlandı. Coinbase, Bitcoin büyük bir fiyat hareketi yaptığında sürekli olarak kesintiye uğradığı için eleştirildi. Yine bazı durumlarda trader’lar, varlıklarının değeri düştüğünde hesaplarına giriş yapamadılar.

Bağımsız Cüzdanların Cazibesi

Freewallet bir saklama hizmetidir. Bu, işlemle ilgili bir sorun olduğunda kullanıcıların sorunu çözme konusunda yardım almak için müşteri destek ekibiyle iletişime geçebileceği anlamına gelir. Hesaplar ayrıca bir parolanın veya kullanıcı adının unutulması durumunda kurtarılabilir. Freewallet kullanıcıları için e-posta, Google, Facebook ve telefon numarası da dahil olmak üzere dört oturum açma yöntemi vardır.

Şirket, bağımsız cüzdanların çekiciliğinin, tüm varlıklarını tek bir yerde tutmayı sevmeyenlere aşinalık ve kolaylık sunacağını savundu. Freewallet, bağımsız cüzdanlar ve tek bir para birimini destekleyen kredi kartları arasında bir karşılaştırma yaptı. Tek para cüzdanlarını kullananlar, daha uygun şartlarda kripto ile giriş ve çıkış yapma fırsatı elde edeceklerinden daha düşük işlem ücretlerinden de yararlanabilirler.

Toplulukla Çalışma

Şirket geçtiğimiz günlerde aktif kullanıcılar için 15 Haziran’dan 12 Temmuz’a kadar bir kripto borsası maratonu olduğunu açıkladı. Kümülatif işlem toplamları en yüksek olan üç kullanıcı ve en fazla işlem yapan diğer üç kullanıcı ekstra para iadesi ile ödüllendirilecek. Ekip, bir ay boyunca haftalık olarak rastgele beş kullanıcıya daha fazla ödül verileceğini belirtti.

Freewallet ayrıca en ilham verici hikayeler ve kullanım örnekleri için de bir çekiliş duyurdu. Şirkete göre, Twitter’da en çok beğeni alan, yorum yapılan ve paylaşılan hikayenin yazarı ekipten ekstra bir ödül alacak.