Morehead’a göre Bitcoin, birkaç hafta içinde zirveye çıkacak

Dan Morehead Bitcoin’in bir kaç hafta içerisinde gerçek değerine döneceğini iddia etti


Dan Morehead Bitcoin’in bir kaç hafta içerisinde gerçek değerine döneceğini iddia etti. Dan Morehead bundan önce de Bitcoin’in ciddi bir düşüş yaşayacağını söylemiş ve bu tezi gerçekleşmişti.

Dan Morehead kesinlikle Bitcoin konusunda bazı şeyler biliyor. Daha önce de Bitcoin düşüş yaşayacak sözlerinin ardından ciddi bir düşüş yaşayan Bitcoin ve diğer kripto paralar için bu kez de bir kaç hafta içerisinde Bitcoin eski değerine geri dönecek ve oradan da yükselmeye devam edecek şeklinde bir açıklama  yaptı.

“BİTCOİN YÜZDE 47 DEĞER KAYBETMİŞTİ”

Dan Morehead şuanda Kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisinde faaliyet gösteren bir serbest yatırım fonu ve yatırım firması olan Pantera Capital’in CEO’su yani kripto paralar konusunda uzman,  Bitcoin’in tekrar büyümeye başlayacağı konusunda da oldukça emin bundan 1.5 ay önce Bitcoin yüzde 50 değer kaybedecek şeklinde bir açıklama yapmıştı. Pek çok kişi tarafından o dönem çok olası bir sonuç gibi gözükmese de Bitcoin çok ciddi bir düşüş yaşamış yüzde 47 değer kaybetmişti.

Dan Morehead’ın bu kez ki tezi bakalım nasıl sonuçlanacak. İlerleyen haftalarda kripto paralarda nasıl bir ilerleme olacak göreceğiz.

[fat_coincap id=”5″]