Amerikalı 11 yaşındaki çocuk Bitcoin kitabı yazdı

Amerikalı olduğu öğrenilen ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Andrew Courey, geçtiğimiz günlerde Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili kitabını tamamladı


Amerikalı olduğu öğrenilen ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Andrew Courey, geçtiğimiz günlerde Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili kitabını tamamladı. Amerika’da yaşayan ve babasının teknoloji sektöründe tanındık bir yatırımcı olduğu öğrenilen Courey’in kitabı herkesin anlayacağı şekilde yazdığı, 10 yaşında bir çocuğun dahi kripto paralar ile ilgili birçok bilgiye kitap üzerinden ulaşabilecek olduğunu açıkladı.

Kendisinin sadece 22.50 dolara tekabül eden Bitcoin sahibi olduğunu açıklayan Andrew Courey, Bitcoin, Ethereum gibi sanal paralara yatırım yapmak yerine dünyanın en büyük alışveriş sitesi zinciri olan Amazon hisselerine yatırım yapmayı tercih ettiğini açıkladı.

Amazon Hisseleri Daha Fazla Değer Görüyoruz

Courey, Amazon hisselerinin kripto paralara oranla daha fazla değer kazandığını ve her zaman varolacak olduğunu belirterek, bundan dolayı kendisinin kripto paralara ilgi duymadığını açıkladı. Kitabının Amerika’nın birçok bölgesinden alınabilecek olduğunu açıklayarak sözlerini sonlandıran Courey, Bitcoin hakkında bilgiler, gelecekte nasıl değer kazanıp, nasıl değer kaybı yaşayabilecek olduğu gibi tüm bilgilerin kitabında bir çocuğun anlayabilecek olduğu kadar kolay bir dil ile yazdığını belirtti.

[bitcointicker]