MEGG: Güney Kore ile bilgi alışverişinde bulunuldu

Güney Kore Mali Eylem Görev Gücü (MEGG), bugün yayınladığı açıklama ile birlikte Güney Kore’li yetkililerin kripto paralar konusunda ve güvenlik konusunda kendilerince bilgilendirildiğini, yine aynı zamanda yetkililer ile kripto paralar hakkında görüş alışverişlerinde bulunduklarını açıkladı....

Bitcoin ATM

Güney Kore Mali Eylem Görev Gücü (MEGG), bugün yayınladığı açıklama ile birlikte Güney Kore’li yetkililerin kripto paralar konusunda ve güvenlik konusunda kendilerince bilgilendirildiğini, yine aynı zamanda yetkililer ile kripto paralar hakkında görüş alışverişlerinde bulunduklarını açıkladı.

Güney Kore, son zamanlarda başta kripto paralar olmak üzere sürekli olarak dikkat çeken yasalar üzerinde çalışıyor ve bu yasaların güvenlik adına vatandaşları için büyük önem taşıdığını ifade ediyor. Bu konuda dünyanın en iyilerinden birisi olan MEGG ise aktif olarak yetkililere bilgi veriyor, nasıl güvenliğin sağlanabilecek olduğunu araştırıyor.

Kripto Paralar Sürekli Yasa Konusu Oluyor!

Güney Kore Mali Eylem Görev Gücü (MEGG) ve diğer hükümet ile yetkili kurumların kripto paralar hakkında sık sık son dönemde araştırmalar ve açıklamalar yapması dikkat çekiyor. Bu durumlar yatırımcıların üzerinde ve sektör üzerinde ciddi etkiye sahip olurken, Türkiye’de ise kripto paralar konusunda bugüne kadar yetkililer tarafından atılmış adım bulunmuyor. Yakın dönemde yetkililer tarafından kripto paralara vergi ve diğer konuların gündeme gelmesine ise çok uzak bakılmadığını belirtebiliriz.

[bitcointicker]