Ünlü yatırımcıdan Bitcoin yorumu

Miller Value Partners fonu kurucusu Bill Miller, bu yıl içerisinde bir anda popüler hale gelmeye başlayan Bitcoin ile ilgili yabancı bir kanalda röportaj verdi

Bill Miller

Miller Value Partners fonu kurucusu Bill Miller, bu yıl içerisinde bir anda popüler hale gelmeye başlayan Bitcoin ile ilgili yabancı bir kanalda röportaj verdi. Bitcoin ile ilgili kendisine sorulan sorulara tek tek yanıt veren Miller, gelecekte kripto paraların hangi seviyede olacağını ve nasıl seviyeye yükselecek olduğu sorusuna verdiği yanıt ile beklenmedik tahminde bulundu.

Miller, geçmişte demiryolu, matbaa, internet ve tren gibi teknolojilerde olduğundan farksız bir ilerleme izlediğini, ancak bunu başarılı olarak ilerlemesinin kripto paralar için çok büyük öneme sahip olduğunu açıkladı. Amerika’da ve dünyada birçok  kişinin Bitcoin hakkında ”balon” düşünceleri olduğunu ifade etti.

%50 Yatırımı Bitcoin Üzerine Kurulu

Fon bünyesinde olan servetinin %50 gibi bir kısmını bir süre önce Bitcoin’e yatırmayı tercih eden Miller, Aralık 2017’de Bitcoin’e parasını yatırdığında kendisine birçok olumsuz yorum geldiğini, ancak Bitcoin’in çok başarılı seviyelere çıktığının, gelecekte daha yüksek seviyelere çıkmasını beklediğini belirtti. ABD’de kripto paralara ilgi bir yandan artarken, bir yandan ise ”balon” olduğu gerekçesi ile yatırım yapmayan milyonlarca yatırımcı bulunuyor.

[bitcointicker]