Bitcoin Geriledi! Yatırımcılar Endişeli

Bitcoin bugün tekrar geriledi


Bitcoin bugün tekrar geriledi. Yaşanan gerileme süreci sonucunda Bitcoin‘de yaşanan düşüşler ise yatırımcıları endişeye sevk ederken, bazı yatırımcılar bugün Reddit platformu üzerinde paralarını geri çekmeye başladıklarını yazdılar. Birçok kullanıcı ise kripto paraların yaşayacak olduğu düşüş ile ilgili yeni iddialar ortaya attı.

Bitcoin’de yaşanan düşüş ile ilgili olarak son dönemde birçok iddia ortaya atılırken, bu alanda bilgili ve uzman yatırımcılar yabancı platformlar üzerinde yaşanan düşüşün çok fazla devam etmeyecek olduğunu, bazı yatırımcılar ise yaşanan düşüşün 2.800 dolar seviyesine kadar gerilemeye sebep olacak olduğunu iddia ediyor.

Önlemler Alın!

Yatırımcıların her türlü önlemleri başkalarının dediklerine bakmadan kendileri almaları gerekiyor. Zira kripto paraları yöneten kişi ve kişiler belli olmadığı gibi bir dakika sonrasında 0’a düşmesinin imkansız olmadığı gibi bir dakika sonra 50.000 dolar seviyesine çıkmasının da imkansız olmadığı bilinmelidir.

Kripto paralar ile ilgili olarak bir kısmını kazandıktan sonra çekmek en iyi şekilde karar vermenizi sağlayacağı gibi, çok kar edeceğim derken çok fazla zarar etmenizi engelleyecek bir etkendir.