Bitcoin Cash Hakkında Flaş İddia

Bitcoin Cash ile ilgili bir takım raporlarda ortaya atılan iddialar eğer ki doğru çıkar ise Bitcoin Cash’ta %150 oranında yükseliş yaşanması bekleniyor


Bitcoin Cash ile ilgili bir takım raporlarda ortaya atılan iddialar eğer ki doğru çıkar ise Bitcoin Cash’ta %150 oranında yükseliş yaşanması bekleniyor. 6 günden beridir sürekli olarak yükselmeye doğru ilerleyen ve eski seviyesine çok uzakta olmasına rağmen yatırımcıların yüzünü bir nebze olsun güldüren kripto paraların yeni dönemde en değerlisinin ve en fazla kazandıran kripto paranın Bitcoin Cash olabilecek olduğu iddia ediliyor.

753 dolar seviyesinde olan Bitcoin Cash ile ilgili ortaya atılan iddialar eğer ki doğru çıkarsa 2.000 dolar seviyesine kadar çıkacak olduğu iddia edilen Bitcoin Cash’in yatırımcılarının oldukça fazla paralar kazanacak oldukları açık bir şekilde söylenebilir.

Yükseliş Olmayabilir

Bitcoin Cash iddialarının doğru çıkıp çıkmayacak olduğu ile ilgili kesin ve net bir söz söylemek ise doğru olmayacaktır.

Uyarı: Coinbilgi.net’te yayınlanan hiçbir içerik yatırım tavsiyesi taşımamakla birlikte ”haber ve içerikler” sadece bilgi verme amaçlı olarak hazırlanmaktadır. Tarafsız, güncel ve doğru yayıncılık ilkelerine rağmen yapacak olduğunuz her türlü yatırımlardan direkt birebir kendinizin sorumlu olduğunu bilmeli ve yatırım yapmadan önce tamamen bireysel olarak iyi bir karar vermelisiniz. Zira diğer türlü iflah olmaz zararların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.