Akıl Almaz Yükseliş, Tam 362 Milyar Dolar!

Chicago Ticaret Borsası (CME) kripto para piyasası ile ilgili olarak talebin arttığını ifade etti


Chicago Ticaret Borsası (CME) kripto para piyasası ile ilgili olarak talebin arttığını ifade etti. Kripto para piyasasında yaşanan bu artış sonrasında vadeli işlemlerin bir o kadar daha derinden arttığına değinen uzmanlar, şimdilerde yapılan bu açıklamalar ile kripto para piyasasına adeta can kattı.

Kripto para piyasası hacmi uzun süredir erişemediği 360 milyar dolar seviyesini 362 milyar dolar ile aşmayı başarırken, kripto paralarda da mevcut seviyenin henüz daha tam olarak yakalanamasa bile gelecek günlerde kripto para piyasalarında daha fazla artış beklentisinin hakim olması dolayısı ile yatırımcıların yüzünün gülmesi bekleniyor.

Yatırımcının İsteği: Hep Yükseliş

Elbette yatırımcıların istekleri ise kripto paralarda sürekli olarak yükseliş yaşanmasına yönelik olarak bir istek olmasına rağmen kripto paralar döviz gibi sürekli yükseliş yaşayabilecek bir kapasiteye erişmiş değil. Yine de son dönemde görüldüğü üzere sürekli bir yükseliş havasının hakim olması kripto paraların daha fazla yükselecek olduğunun bir garantisi olarak söylenebilir.

  • Hiçbir şekilde olası geleceğe dair öngörülerek inanarak yatırım yapmamalı, internet üzerinden sözde yatırım danışmanlarına asla ama asla inanmamalısınız.