Ran Neuner: Büyük Bir Sıçrama Olmasını Bekliyorum

Bitcoin erken yatırımcısı Ran Neuner, kripto paralarda yaşanan son düşüşlerin hemen ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Bitcoin erken yatırımcısı Ran Neuner, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kripto paralarda yaşanan gerilemenin arkasından büyük bir yükselişin olacak olduğunu ifade...


Bitcoin erken yatırımcısı Ran Neuner, kripto paralarda yaşanan son düşüşlerin hemen ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Bitcoin erken yatırımcısı Ran Neuner, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kripto paralarda yaşanan gerilemenin arkasından büyük bir yükselişin olacak olduğunu ifade ederek bu aşamada Bitcoin yatırımcılarının ellerinde bulunan yatırımları korumasını önerdiğine değindi.

Bitcoin 9.000 dolar sınırının aşağısına kadar gerilemiş olmasına rağmen yatırımcıların ellerinde tutmaya devam ettikleri kripto paraların gelecek birkaç hafta  içerisinde ani yaşanacak büyük bir sıçrama ile birlikte karlılık durumunu beraberinde getirecek olduğuna değinen Bitcoin erken yatırımcısı Ran Neuner , bu konuda yatırımcıların sakin olması gerektiğini ve olumsuz durum dolayısı ile ellerinde bulunan varlıkları satmaması uyarısında bulundu.

Tom Lee’de Açıklamıştı

Bitcoin analisti Tom Lee tarafından da geçtiğimiz günlerde Bitcoin’de gelecek 10 gün içerisinde büyük bir sıçrama olacak olduğunun altı çizilmiş ve yatırımcıların bu konuda ellerinde bulunan Bitcoin yatırımlarını satmaması uyarısında bulunulmuştu. Bitcoin’de yaşanacak olan artışın ne kadar olacak olduğu ise henüz şu aşamada oldukça fazla merak konusu olmuş durumda.