Bitcoin Fiyatlarında Dengesizlik Ne Zaman Sona Erecek?

Bitcoin fiyatları sık sık dengesizlik yaşarken bu dengesizliğin ne zaman sona erecek olduğu haklı olarak yatırım yapmayı düşünen beklentide olan Bitcoin takipçilerini üzüyor


Bitcoin fiyatları sık sık dengesizlik yaşarken bu dengesizliğin ne zaman sona erecek olduğu haklı olarak yatırım yapmayı düşünen beklentide olan Bitcoin takipçilerini üzüyor. Analistlere göre Bitcoin fiyatları bundan sonra sürekli olarak yükseliş havası içerisinde olacak ve İtalya krizi bitene kadar Bitcoin fiyatlarında olağanüstü oranlarda artışlar yaşanacak olduğu iddia edilmekte. Bu konu ile ilgili yapılan araştırmalar, ortaya çıkan veriler ve istatistiklerde de Bitcoin fiyatlarının birkaç gündür dengesiz olmasına rağmen 7.000 doların altına düşmediği, sürekli olarak bir yükseliş aşaması içerisinde olduğu rahatlıkla kontrol edildiğinde görülebiliyor.

Bununla beraber kripto paralarda da düşüş yaşanmasına rağmen bu düşüşler öyle çok fazla abartılacak kadar büyük düşüşler olmadığı üzere yatırım yapan yatırımcısını üzecek kadar büyük düşüşler olmuyor.

Bitcoin Almak İçin Bekliyorlar

Yatırım yapmak isteyen ve milyonlarca dolarlık parasını Bitcoin’e yatırmak isteyen sırada bekleyen binlerce insan mevcut. Bu insanlar yatırım yapmak için en düişük seviyeye ne zaman düşecek olduğu konusunda sürekli olarak takipte kalırken, yatırımcıların bekledikleri bu süre zarfında değişimlerin yaşanması ve bu değişimlere göre hareket edecek olan binlerce yatırımın kısa vadede Bitcoin’in fiyatlarında artışı tetikleyecek olduğu tahmin edilebilir.

  • Yatırım  yapmadan önce piyasa verilerini ve dikkatli şekilde son durumu gözlemek size daha fazla kazanç sağlamada yardımcı olabilir. Bitcoin fiyatları hiçbir şekilde sabit olmamakla birlikte değişken ve ani düşüş-yükseliş yaşayabilir.
  • Yatırım tavsiyesi değildir.