Bitcoin Yıl Sonunda Rekor Kırabilir

Bugün sabah saatlerinde yaptığı açıklama kripto para dünyasında yankı buldu


Bugün sabah saatlerinde yaptığı açıklama kripto para dünyasında yankı buldu. Bir süredir yükselmesi beklenen ancak tam tersi olarak sürekli düşüş yaşayan Bitcoin hakkında açıklama yapan analistler, kripto paralarda yükseliş yaşandığını ve Bitcoin fiyatının arttığını belirtti. Bitcoin fiyatının artış göstermesi ile birlikte yatırımcılarında bu konuda olumlu açıklamalar yapması dikkatlerden kaçmadı.

Yatırımcıların sabah saatlerinden itibaren en az 600 dolar artış yaşayan Bitcoin’e yatırım yapmayı sürdürdükleri ve bugün sabah saatlerinde artış öncesinde yatırım yapan kişilerin en az bugün gün içerisinde %4 oranında kar elde edebildikleri öğrenildi.

Bugün sabah saatlerinde yatırım yapan yatırımcıların %4 oranında kar etmesinin yanında daha önceden yatırım yapan ve düşük seviyede iken Bitcoin alanların karlı çıktıkları belirtildi.

50.000 Dolar Olacak Mı?

Bitmex CEO’su Arthur Hayes ise bir yeni iddia daha ortaya atarak bu yılın sonunda Bitcoin fiyatının 50.000 dolar olacak olduğunu açıklayarak, 50.000 dolar olmasının beklendiğini açıkladı. Yatırımcılar ise bu açıklamalar sonrasında yıl sonu beklentilerinin 30.000 dolar ila 50.000 dolar olduğunu ancak Bitmex CEO’su Arthur Hayes’e güvenmelerinden ötürü kendilerinin beklenti içerisine girdiklerini belirtti.

Bu yılın sonunda ne kadar olacak olduğu merak edilmeye başlanan Bitcoin ile ilgili bir iddia 50.000 dolar iken, bir başka iddia ise 30.000 dolar olması yönünde. Bazı kişilere göre ise bu yıl sonunda 10.000 dolar sınırının görülmesi bile fazlası ile zor.

Analistler tarafından yapılan açıklamalar bir yatırım tavsiyesi olarak geçmesine rağmen olumsuz bir durumda sorumluluk tamamen yatırımcıya ait durumda.