Tron (TRX) ile Ripple (XRP) Arasındaki Grafik Benzeriliği? 2018 TRX Yılı Olabilir Mi?

Tron (TRX) şu anda 0.038 $’ dan hesaplanmaktadır

xrp teknik analizi

Tron (TRX) şu anda 0.038 $’ dan hesaplanmaktadır. 2017 yılında Ripple (XRP) fiyat grafiğine baktığımızda Aralık ayına kadarki olan süreçte yani Ocak 2018’de değer kaybetmeden önce, mevcut TRX seviyesinin 28 Nisan 2017 sonundaki XRP seviyesi olduğunu görüyoruz. Bu tarihte XRP Aşağıdaki fiyat tablosunda görüldüğü gibi 0,040 $ olarak belirtilmiştir.

Nisan ayından sonra ise, XRP 4 Ocak’a kadar 3.82 $ değerine kadar yükselmişti. Oluşan bu duruma, XRP 8 ay gibi bir sürede gelmişti. XRP’nin yeni seviyelere yükselmesinin sebebi Aralık ayında tatil sezonuna girilecek olmasıydı. XRP’nin Ocak ayında Coinbase’e ekleneceği söylentisi yayılmaya başlanmıştı.

TRX Ripple’ın İzlerini Takip Edecek Mi?

Öncelikle TRX, MainNet şeklinde çalışan bir yapıya geçmeye hazırlanıyor. Yavaş ancak emin adımlarla ilerlediğinden dolayı TRX fiyatlarının önümüzdeki süreçte artış göstereceği tahmin ediliyor. TRX, Vadeli İşlem sözleşmeleri sunmaya başlayacak Bitmex’ten de yararlanacağı duyurulmuştu.

İkincisi, TRX’in mevcut değeri, geçen yılın ortasında XRP’ninkine benzemektedir. Kasım ayında Şükran Günü olduğu için 5 aydan kısa bir sürede tatil sezonuna ulaşacağız. Bu durum, Geçen sene olduğu gibi, kripto paralar ile ilgili belirsizliğin büyük olasılıkla bu zamana kadar ortadan kalkacağına işaret ediyor.

Üçüncüsü, Bitcoin $ 5.800 civarına düştüğünde kurumsal yatırımcıların kripto paraları satın almasıyla ilgili belirsizlikler ortaya çıkmıştır. Son iki haftada, Bitcoin bu seviyeleri iki kez gördü. Bu, BTC’nin tamamen dibe vurma olasılığının yüksek olduğuna işaret etmektedir.

1.2 milyonu aşkın HODLERS’den oluşan Tron topluluğu olduğunu da unutmamalıyız. MainNet’te yeni bir başlangıç yapıldığında, yatırımcılar mutlaka TRX’e yatırım yapacaklardır. Şu anda, eski Ethereum platformundan, yeni Tron Mainnet’e taşınan 100 Milyon kullanıcı vardır. Ayrıca, Günlük aktiviteleri için TRX’i kullanacak çok sayıda kullanıcı bulunduğundan TRX akıllıca bir yatırım olabilir.

 

Sonuç olarak, TRX’in geleceği parlak görünüyor. Fiyat grafiğinin XRP’ye olan esrarengiz benzerliği, 2018’in üçüncü çeyreğine girerken fiyat artışının olması muhtemeldir. TRX, ilk 5 büyük kripto para birimi arasına girebilir.

 

Kaynak : GlobalCoinReport

 

Not : Bu makale kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak kabul edilmemeli ve sunulmamalıdır.