Thomas Lee: Bu Yılın Sonunda Bitcoin 25.000 Dolar Olacak

Kripto paralar hakkında yaptığı yorumları ile bir anda gündemi sarsmayı başaran ve gündemi bir anda değiştirmesi ile ünlü olan analist ve yorumcu Thomas Lee, açıklamalarında Bitcoin fiyatı hakkında bazı detaylar verdi

litecoin nedir

Kripto paralar hakkında yaptığı yorumları ile bir anda gündemi sarsmayı başaran ve gündemi bir anda değiştirmesi ile ünlü olan analist ve yorumcu Thomas Lee, açıklamalarında Bitcoin fiyatı hakkında bazı detaylar verdi. Bu yılın sonunda Bitcoin fiyatının 25.000 dolar olmasını öngördüğünü belirten Lee, fiyatın yükselmesi için bir süre daha beklenmesi gerektiğini belirtti. Bu yılın sonuna dair beklentiler basın ve medyada 60.000 dolar ila 50.000 dolar arasında olmasına rağmen Lee’nin bu şekilde açıklama yapması da dikkat çeken bir detay olarak yorumlandı.

Thomas Lee açıklamasında kripto paralar ile ilgili düşüncesinin olumlu olduğunu ve 23 bin dolar veya 22 bin dolar seviyesinin beklenti olsa bile kendilerinin 25.000 dolar seviyesini beklediklerini açıkladı.

Ne Olacağı Bilinmiyor

Bitcoin’in bu sene içerisinde ne kadar olacak olduğu ve yıl sonunda ne kadar değere ulaşacak olduğu henüz daha tam anlamı ile bilinmeyen bir konu.

Bu yılın sonunda bazı analistlere göre yeni rekorlar kırılmayacak aksine daha düşük sonuçlar elde edilecek, bazı analistlere göre ise yıl sonunda yeni rekorlar kırılarak tarihi rekorlara imza atılacak.