VPN ödemelerinde yeni dönem: Bitcoin

VPN sahibi olmak ve VPN satın almak (kiralamak) isteyen kişiler Bitcoin ödeme yöntemi olarak kullanılmadan önce VPN şirketlerinden eğer ki tam gizlilik istiyorlar ise sanal kartlar ile satın alım yapıyorlardı


VPN sahibi olmak ve VPN satın almak (kiralamak) isteyen kişiler Bitcoin ödeme yöntemi olarak kullanılmadan önce VPN şirketlerinden eğer ki tam gizlilik istiyorlar ise sanal kartlar ile satın alım yapıyorlardı. Bu sayede olası bir durumda banka kayıtları ile VPN kayıtlarına bakıldığında kişinin kim olduğu gizliliği kaldırılarak rahat bir şekilde bulunabiliyor ve kişisel gizlilik VPN ile %100 oranında sağlanamıyordu.

Artık zaman değişti ve Bitcoin güvenilir ve tamamen gizli bir kripto para olarak yatırımcılara kar ettirdiği kadar gizlilik alanında en üst düzeyde güvenlik ve gizlilik isteyen kişilerinde imdadına yetişti.

Tamamen gizli olarak ödeme yapılabiliyor

Bitcoin ile VPN ödemelerine izin vermeye başlayan VPN şirketleri bugün en az 8 şirket olarak sayılabilecek iken, bu şirketlerin Bitcoin’i popüler bir ödeme aracı olarak kabul etmesi ve %100 oranında güvenlik sağlamak adına sunduğunu belirtmesi kullanıcıların daha fazla gizli kalabilmelerinde etkili oluyor. VPN dışı ödeme yöntemlerine oranla VPN alan kişiler daha çok yavaş yavaş BTC’den yana tercihlerini kullanmayı sürdürmeye başlamış durumdalar.