Bitcoin’de beklenen oldu 6.000 dolar altına geriledi

Bitcoin fiyatında bir süredir beklenen 6.000 doların altına düşüş beklentisi bugün yaşandı


Bitcoin fiyatında bir süredir beklenen 6.000 doların altına düşüş beklentisi bugün yaşandı. Kripto paraların fiyatlarında yaşanan bu düşüş etkisini kısa süre içerisinde gösterirken, yatırımcıların bu kısa süre içerisinde zarar oranları da %15 oranlarını geçti. 6.000 dolar seviyesine kadar gerilemesinin nedeni hakkında henüz bir tatmin edici açıklama olmaması ve sürekli düşüş yaşanmaya başlaması yatırımcıların tepkisini çeken bir konu oldu.

5.900 dolara kadar geriledikten hemen sonra tekrar 6.050 dolara yükselen ve daha sonrasında 6.150 dolar seviyesine yükseliş yaşayan Bitcoin, düşüşlerin arkasından kendisini toparlarken, tepkiler ise dinmek bilmiyor.

Belirsizliğini koruyor

Yatırımcılar kripto para fiyatlarında yaşanan belirsizliğin son derece fazla olduğunu ve düşüş etkisinin belirsizlik dolayısı ile düşüyor olabilecek olduğu görüşünde olduklarını belirtiyor. Analistlere göre kripto paralar başta da Bitcoin fiyatının düşmesi bir süre devam etmesi, daha sonrasında ise 6.000 dolar sınırının üzerine yeni rekorlar kırması mümkün iken, bugün gelinen noktada yatırımcıların biraz sabretmesi ve bir süre piyasa verilerine uygun olarak hareket etmesi gerekiyor.

  • Bitcoin fiyatının hangi gün ne kadar olacak olduğunu tahmin eden bir rehber olmadığı ve analistlerin bile yorumlarının doğru olamadığı bu ortamda tamamen şansa bağlı olarak fiyatlar düşüp, yükseliyor.