Brian Kelly: Ufak bir artış kıvılcım yaratabilir

Kripto para analisti Brian Kelly, kripto paraların kritik bir süreçte olduğuna değinerek Bitcoin fiyatında en ufak bir artış olmasının altkoin’leri harekete geçirebilecek olduğunu açıkladı


Kripto para analisti Brian Kelly, kripto paraların kritik bir süreçte olduğuna değinerek Bitcoin fiyatında en ufak bir artış olmasının altkoin’leri harekete geçirebilecek olduğunu açıkladı. Altkoin’ler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada beklentisinin Bitcoin fiyatının en ufak bir kademeli artışında tüm altkoin’lerin bir miktar, bazı altkoin’lerin ise çok yüksek oranlarda artışlar yaşamasını beklediğini açıkladı. Kelly, açıklamasında kripto paraların mevcut ETF iddiaları ve beklentileri ve diğer bazı konular dolayısı ile kritik bir süreçten geçtiğini belirterek bu sürecin geride kalması için bir süre zamana ihtiyaç olduğunu belirtti.

Birçok insan bekliyor

Kripto paraların artış yaşamasını birçok insanın beklediğine değinen Brian Kelly, bu artışları ne zaman olacak olduğunu bilmenin son derece zor olduğunu ve kesin bir söz söylemenin mümkün olmadığını tekrarladı. Bitcoin fiyatında olası bir artış olmasının Ethereum’u da harekete geçirmesi beklentisi ve iddiası birkaç gündür basının gündeminde ve yatırımcıların beklentisi dahilinde olan bir konuydu. Birçok kişi Ethereum fiyatında olağan artışların Bitcoin’e bağlı olduğunu bilmekte.