Ethereum bu yılın en fazla kazananı olabilir mi?

Ethereum hakkında iddialar bu yıl içerisinde en fazla kazandıran kripto para olacak olduğu yönünde

ethereum fiyatı yorum

Ethereum hakkında iddialar bu yıl içerisinde en fazla kazandıran kripto para olacak olduğu yönünde. İddialar bir süredir kripto para sahiplerinin yatırımlarını artık sadece Bitcoin’e değil Ethereum‘a da yatırmaya başlamaları ve daha fazla insanın altcoin almaya başlaması ile altcoinlerin güç kazanarak daha fazla yüksek seviyelere ve fiyat dengesine erişebilecek olduğu iddialarını oldukça fazla güçlendiriyor.

Bazı ülkelerde Ethereum daha fazla yatırımcılar tarafından tercih edilmeye başlanırken, bazı ülkelerde ise kripto paralar arasında en fazla tercih edilen Bitcoin Cash oluyor. Bitcoin Cash veya Ethereum arasında kalan birçok kişi XRP yatırımının da olumlu bir sürece girebilecek olduğunu düşünürken, birçok yatırımcı ise tam tersi olarak ETH’nin gücünün asla diğer altcoinler ile sınanamayacak olduğunu ve en büyük kazancın ETH’den gelebilecek olduğunu düşünüyor.

ETH yükseliş rekoru kırabilir

ETH’nin bu sene içerisinde yükseliş rekoru kırabilecek olduğu beklentisi ise yatırımcıların kendi görüşü. Bir takım yatırımcı grubu ETH alımını daha fazla arttırmak için pozitif davranışlar sergilerken, analistler ise ETH’nin bu sene en fazla kazandırabilecek altcoin olabileceğini ancak Bitcoin’den daha fazla kazandırmasının neredeyse tamamen imkansız olduğunu savunuyor.