Jim Iurio: Bitcoin daha iyi performans gösterecek

CNBC Futures Now ekonomi analisti Jim Iurio, Bitcoin hakkında yaptığı açıklamasında gelecek süreçte Bitcoin’in çok daha iyi olmasını beklediğini ve bu konuda düşüncesinin çok olumlu olarak sürdüğünü açıkladı


CNBC Futures Now ekonomi analisti Jim Iurio, Bitcoin hakkında yaptığı açıklamasında gelecek süreçte Bitcoin’in çok daha iyi olmasını beklediğini ve bu konuda düşüncesinin çok olumlu olarak sürdüğünü açıkladı. İfade ettiği Bitcoin yükselişi konusu ile ilgili olarak 6.800 dolar seviyesinin yakında görülebilecek olduğunu ifade eden CNBC Futures Now ekonomi analisti Jim Iurio, bu yönde beklentilerin artarak devam etmesinin arkasında 6.700 dolarlık Bitcoin fiyat yükselişinin olduğunu açıkladı.

Bitcoin 6.732 dolar sınırını geçtiği 2 günlük sürede güven tazelemiş ve eski yatırımcılarına tekrar mesaj vererek ”ben buradayım!” mesajı vermişti.

Burada olup olmadığını 3 aylık zaman dilimi doğrulayarak

Bitcoin’in gerçekten geri dönüp dönmediği ve tekrar eski performansını gösterip göstermeyecek olduğunu ise gelecek 3 ay vade gösterecek. 2018 yılı sonuna kadar yeterli performans göstermemesi durumunda Bitcoin’in olumsuz sürece daha fazla katkı sunacak olduğu ve olumlu olan yatırımcıları da piyasadan uzak tutmaya sebep olabilecek olduğu yönünde değerlendirmelere neden olması bekleniyor.

Jim Iurio ve diğer analistlerin açıklamalarının ne olduğu değil, Bitcoin’in bu süre içerisinde ne olduğunun önemli olduğunu da piyasa fiyat artış ve düşüşleri gösterecek.