Coinfloor işçi çıkaracak

Coinfloor isimli İngiltere merkezli kripto para borsası aldığı karar sonucunda kripto para borsasında çalışan insan sayısının azalacak olduğu açıklamasında bulundu


Coinfloor isimli İngiltere merkezli kripto para borsası aldığı karar sonucunda kripto para borsasında çalışan insan sayısının azalacak olduğu açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada, kripto para borsasında yaşanan değişimler dolayısı ile bir süredir sorunlar bulunduğu ve bu sorunları aşmak için Coinfloor tarafından gereken adımların atılarak kripto para borsasında çalışan 40 kadar küsür kişinin büyük bir kısmının işten çıkarılacak olduğu açıklamasında bulunuldu.

Basın açıklamasında, kripto para borsasınca alınacak olan bu kararın arkasında yatan nedenin kar ve kazançlar konusunda yaşanan problemler olduğu açıklandı. Açıklama kesin olarak bu neden dolayısı ile olduğu belirtilmezken, yatırımcıların gerek taleplerinin azalması, gerek diğer etkenlerin bu konu üzerinde etkili olduğu belirtildi.

Coinfloor nedir?

Coinfloor, İngiltere’de günlük 1 milyon doların üstünde işlem hacmine sahip olan bir kripto para borsasıdır. Genellikle İngiliz vatandaşlarının ilk tercihleri arasında bulunmakta olan Coinfloor, bu konuda adı ile öne çıkmak ve adı ile kendisinden söz ettirmektedir. Coinfloor borsasının bugüne kadar attığı adımlar sonucunda ülkesinde tanımışlık konusunda en ufak sorunu olmamasına rağmen bu işten çıkarma adımı şaşırtıcı olmuş durumda.