Coinbase Kurumsal Satış Danışmanından Önemli Açıklamalar!

Kısa bir süre öncesine kadar dünyanın en önemli borsası olan New York Stock Exchange çalışanı olan ve şimdilerin en büyük kripto para piyasalarından olan Coinbase’de kurumsal satışların başında bulunan Christine Sandler’dan sektör hakkında önemli açıklamalar....


Kısa bir süre öncesine kadar dünyanın en önemli borsası olan New York Stock Exchange çalışanı olan ve şimdilerin en büyük kripto para piyasalarından olan Coinbase’de kurumsal satışların başında bulunan Christine Sandler’dan sektör hakkında önemli açıklamalar.

Tecrübeli iş kadını Wall Street’ten neden kripto para sektörüne geçtiğini ise şu sözlerle açıkladı: 

Daha çok yeni olan kripto para ve Blockchain teknolojisinin etkileyebileceği sektörlere baktığımda aklım başımdan gitmişti. Kripto para ve Blockchain  teknolojisi sadece ürün tedarik zincirleri için değil diğer sektörler için de çok önemli ve diğer sektörlerin de fazlasıyla istifade edebileceği ve kendilerine yarar sağlayabileceği teknolojiler. Zaten pek çok şirket bunun bilincinde ki kripto para sektörüne ve Blockchain teknolojisine yatırım yapıyor. Aslında bu teknolojilerin özünde neyi anlattığını anladığınızda sınırı aşmış oluyorsunuz ve bunun bir geri dönüşü olmuyor” 

Başarılı iş kadını Sandler sektöre duyduğu ilgiye karşı oldukça gerçekçi yaklaşıyor ve kripto para sektöründe çok fazla scam projenin var olduğunu kabul ediyor. Sandler açıklamasında şu ifadeleri kullanıyor:

Sektörü fetişe etmek son derece yanlış bir davranış. Sektörde halen daha çok kötü niyetli insan bulunmakta. Bu insanların sayılarının giderek azaltılması gerekiyor. Bunu başardığımızda sektörün rahat bir nefes alacağını düşünüyorum. Özellikle scamler ve hack saldırıları pek çok kişinin tadını kaçırıyor. Genel olarak bu tarz durumlar fiyatlara yansıyor.

Sandler ayrıca birçok kurum ile görüşmelerinin sürdüğünü ve görüştükleri dev şirketlerin piyasaya girmek için OTC trading yöntemini düşündüklerini belirtti. Sandler son olarak çalışmalarının devam ettiğini ve işlerini en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.