2020 Başkanlık Seçimi Adayı Kripto Para Sektörü İçin Vaatte Bulundu

2020 Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimleri demokrat adayı Andrew Yang, kripto para sektörünü nasıl düzenlemeyi planladığını açıkladı


2020 Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimleri demokrat adayı Andrew Yang, kripto para sektörünü nasıl düzenlemeyi planladığını açıkladı.

Kripto para düzenlemelerini teşvik etme sözü

2020 ABD başkanlık seçimlerinin girişimci, avukat, hayırsever ve Demokrat bir adayı Yang, 14 Kasım tarihli blog yazısında, kripto paralara ilişkin finansal düzenlemelerin yeterli olmaması nedeniyle sektördeki dolandırıcılık vakalarının hala yüksek seviyede olduğunu yazdı.

“Kripto para düzenlemelerinde önümüzde olan diğer ülkeler bu yeni pazara önderlik ediyorlar ve eğer onları yetişmemiz durumunda uymamız gereken kuralları belirliyorlar. “

Yang, kripto paraların ve dijital varlıkların zaten büyük çaplı ekonomik faaliyet oluşturduğunu kaydetti ve bu alanda hükümetin hamle yapmakta geciktiğini belirtti. 

“Bu varlıkları düzenlemek için ulusal bir çerçeve ortaya koyamadık, bazı federal kurumlar birbiriyle çelişen düzenlemeler üzerinde çalışıyor.”

Andrew Yang ayrıca, Blockchain ve kripto para birimleri gibi yenilikçi teknolojileri etkin bir şekilde düzenlemek için ABD hükümetinin önce onları anlaması gerektiğinin altını çizdi.

Blockchain Tabanlı Oy Verme Sistemi

Ağustos ayında, Yang, Amerikan vatandaşlarının, doğrulama amaçlı kullanılan Blockchain teknolojisi sayesinde mobil cihazlarla oy verme seçeneğine sahip olması gerektiğine inandığı ve 2020 ABD başkanlık seçimini kazanırsa, Blockchain tabanlı mobil oylamayı uygulamaya koymayı planladığını belirtti.

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!