NEO 15. Ofisini Amerika’da Açacak

Çin menşeili NEO, şubat ayında paylaşılan resmi bir duyuruya göre, Amerika Birleşik Devletleri’nin Seattle kentinde yeni bir ofis açacak


Çin menşeili NEO, şubat ayında paylaşılan resmi bir duyuruya göre, Amerika Birleşik Devletleri’nin Seattle kentinde yeni bir ofis açacak. Şirketin 15. ofisi olacak yeni NEO ofisini, eski Microsoft yöneticilerinden John deVadoss tarafından yönetecek. 

NEO Global Development (NGD) Seattle ofisi, bu ay işe alım yapmaya başlayacak ve şirketin ABD pazarına genişlemesine olanak verecek. Basın açıklamasına göre NGD, Microsoft ve diğer şirketlerle ortaklıklar görüşüyor.

NEO kurucusu Erik Zhang’a göre, Seattle şehri yeni ofisleri için uygun bir lokasyon olduğunu belirterek sözlerine devam etti :

“Seattle büyük geliştirici kaynakları ve yenilikçi bir atmosfere sahip ve tabiki NEO gelişen teknolojiye büyük önem vermiştir ve verecektir.”

Ofise liderlik edecek olan John deVadoss, daha önce Microsoft’ta çalışmış ve mesajlaşma hizmeti text11’in kurucu geliştiricilerinden olmuştur .

Bazıları tarafından “Ethereum of China” olarak anılan NEO, varlıkları dijitalleştirmek ve akıllı sözleşmeler kullanarak dijital varlıkların yönetimini otomatikleştirmek için 2014’ten bu yana Blockchain teknolojisini ve dijital kimlikleri kullanmaktadır.

Ağ 2014 yılında kuruldu ve mainnet Ekim 2016’da başlatıldı. NEO şu anda akıllı sözleşmeler için daha hızlı işlem hizmetleri, daha fazla istikrar ve genişletilmiş uygulama programlama arayüzleri getirecek “Blockchain’e bir yükseltme olan NEO 3.0 geliştiriyor.

Neo token şu anda 530 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip ve Coinmarketcap verilerine göre, şu anda 8.19 dolar dolaylarında işlem görüyor.