Reddit’e Göre Netflix Altcoin Belgeseli Hazırlıyor

Kripto para sektörü Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP ve Dogecoin’den çok daha büyük

Bitcoin belgeseli

Kripto para sektörü Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP ve Dogecoin’den çok daha büyük. Bugün binlerce alternatif proje var, ancak hepsi çok uzun sürmeyecek. Netflix görünüşte piyasadaki altcoinler hakkında bir belgesel çekiyor. Her ne kadar mevcut Bitcoin belgesellerini tamamlayamamış olmasına rağmen, bu dikkat çekici bir gelişme.

Hiç kimse Netflix’i orijinal yapım sayısını sürekli arttırdığı için suçlayamaz. Popüler küresel yayıncılık hizmeti, son yıllarda filmler, stand-up komedi gösterileri, televizyon şovları, belgeseller ve hatta anime dizileri finanse etti. İlk Bitcoin belgeseli duyurulduğunda, kripto para birimi meraklılarının çoğu şüpheyle yaklaşmıştı.

Prodüksiyon şirketlerinin kripto para birimlerinin negatif yönlerine odaklandığı görülüyor. Banking of Bitcoin adlı  Netflix belgeseli bazı olumlu eleştiriler aldı. Netflix Banking of Bitcoin‘le Bitcoin’in gizemlerini izleyicileriyle buluşturdu.

Altcoin belgeseli hakkında pek bir şey bilinmemekle birlikte, bazı görüntüler Reddit’te ortaya çıkmaya başladı. Bu görüntüler Netflix’in iddia edildiği üzere altcoin belgeseli hazırladığını kanıtlar nitelikte.

Profesyoneller tarafından hazırlanan bir altcoin belgeselini izlemek ilginç olsa da, olası sonuçların ne olacağını da düşünmek  gerekir. Altcoin endüstrisi sürekli değişiyor. Bugünle alakalı projeler önümüzdeki altı ay içinde kaybolabilir. Bu yönü aşabilecek bir altcoin belgeseli oluşturmak Netflix için farklı zorluklar doğuracak.

Bazı Reddit kullanıcılarının da bu belgeselin 2020 yılına kadar bölümler halinde yayınlanmasının beklendiğini iddia ediyor. Bu tür bir video projesinin Netflix’te yayınlanmaya layık görülmesi için çok uzun bir yolu olduğu açık. Bazıları ise bunun 90 veya 120 dakikalık bir belgeselden ziyade sekiz bölümlük bir dizi olacağını iddia ediyor. Şirket herhangi birisini resmen onaylamayana kadar, öngörülebilir gelecek hakkında tahminde bulunacak çok fazla ayrıntı var.

2017 yılının sonundan bu yana tüm altcoinlerin nasıl değer kaybettiği göz önüne alındığında, bu belgeselin zamanlaması hakkında eleştiriler ortaya çıkabilir. Endüstri hakkında bir bütün olarak gerçekten üstün olan çok sayıda çanta sahibi ve yatırımcı var. Bu video prodüksiyonu yanlış bir şekilde ortaya çıkarsa, altcoins üzerinde çok fazla düşüş baskısı tetikleyebilir.