Bitcoin 11.500 Dolar Sınırında: Piyasa Kapitalizasyonu Ocak 2018’den Sonra İlk Defa 200 Milyon Dolara Yükseldi

Bitcoin bugün 11.400 dolar kırmayı başardı, popüler kripto para birimi Bitcoin’in toplam piyasa değeri son yükselişlerle birlikte 200 milyar doları aştı


Bitcoin bugün 11.400 dolar kırmayı başardı, popüler kripto para birimi Bitcoin’in toplam piyasa değeri son yükselişlerle birlikte 200 milyar doları aştı.

Bitcoin,  2019’da yılın en yüksek seviyelerine dokunmaya devam ettiği için yavaşlamak istemiyor. BTC, 11.300 $ seviyelerine geri dönmeden önce Binance üzerinde 11.432 $ ‘a yükseldi. Son zamanlarda yapılan fiyat artışı, Bitcoin’in toplam piyasa kapitalizasyonu Ocak 2018’den bu yana görülmeyen 200 milyar dolar seviyesine yükseldi.

Bitcoin, yalnızca Haziran ayında %35’lik bir fiyat artış gördü, uzmanlar Bitcoin’in bu yükseliş trendiyle birlikte yılın en yüksek seviyelerine ulaşmasını bekliyor.

Bitcoin son 24 saat içerisinde %4 artarken, piyasa hakimiyeti şu anda Mayıs ayından bu yana görülen en yüksek seviye olan %59.9 seviyesinde bulunuyor. Bitcoin baskınlığındaki artış, devam ederken altcoinlerin acı çektiğini görülüyor.

Bitcoin hakimiyeti , boğa eğilimi devam ettikçe daha da yükselecek. Bu nedenle  altcoin’lerde değer kayıpları önünüzdeki günlerde devam edebilir.

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!