BTC’lerini Tependen Satan Milyarder Yatırımcı Mike Novogratz’tan Bitcoin Fiyat Tahmini

Kripto para piyasası için belirsiz geçen bir haftanın ardından, önde gelen Bitcoin boğası ve Galaxy Digital’ın kurucusu Mike Novogratz, Bloomberg’e verdiği demeçte Bitcoin’in son dönemdeki ruh hali hakkında konuştu ve bir kez daha Bitcoin’in 20.000...


Kripto para piyasası için belirsiz geçen bir haftanın ardından, önde gelen Bitcoin boğası ve Galaxy Digital’ın kurucusu Mike Novogratz, Bloomberg’e verdiği demeçte Bitcoin’in son dönemdeki ruh hali hakkında konuştu ve bir kez daha Bitcoin’in 20.000 doları göreceği iddiasında bulundu.

Bitcoin’in çok hızlı hareket ettiğini ve 3 bin dolardan 14 bin dolara çıkmasının “parabolik bir hareket” olduğunu belirten Novogratz bu durumun Facebook’un kripto para sektörüne giriş yapmasından kaynaklandığını belirtti:

Yatırımcılar Facebook yüzünden heyecanlandılar, heyecanlandılar çünkü Uber ve MasterCard ve Visa gibi dev şirketler “kripto para dünyasına dahil olmak istiyoruz’ dedi. Sektörde kurumsallaşma ile soru işaretleri cevap buldu, inşa ise biraz zaman alacak. Bir süre Bitcoin’in 10,000 ila 14,000 dolar arasında konsolide olacağını göreceğiz, sonra bacak daha da yükselecek.

Novogratz’ın bir sonraki bacaktan kastettiği 20 bin dolar seviyesi. Geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in 14 bin dolar bandına yanaşmasıyla bir miktar Bitcoin sattığını açıklayan Novogratz bu kez elindeki Bitcoin’leri 20 bin dolar bandına yakın bir seviyede satacağını açıkladı. Galaxy Digital CEO’su bu yılın son çeyreğinde Bitcoin’in 20 bin doları görmesini beklerken önümüzdeki yıl için tahmini ise 40 bin dolar.

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!