Bu Gelişme Sonrası Ripple Uçuşa Geçirebilir: XRP Resmen Kullanılmaya Başlandı

Bu yılın Haziran ayında Ripple Labs ile Moneygram anlaşmaya vardıklarını duyurmuş, bu gelişme kripto para topluluğunda coşkuyla karşılanmıştı

xrp teknik analizi

Bu yılın Haziran ayında Ripple Labs ile Moneygram anlaşmaya vardıklarını duyurmuş, bu gelişme kripto para topluluğunda coşkuyla karşılanmıştı. Yaklaşık 2 aylık bir aranın ardından Moneygram cephesinden beklenen açıklama geldi.

MoneyGram CEO’su Alex Holmes, şirketinin ikinci çeyreğe ilişkin mali durumunu açıkladığı toplantıda sınır ötesi ödemelerde Ripple Labs’in xRapid teknolojisiyle birlikte XRP’yi kullanmaya başladıklarını duyurdu.

TheBlock’ta yer alan habere göre Alex Holmes toplantıda xRapid’ten ve XRP’den övgüyle bahsetti. Dünyanın en büyük ikinci sınır ötesi ödemeler şirketinin CEO’su Alex Holmes’ün açıklamalarından bir kesit şu şekilde:

Sınırötesi ödemeler için Ripple Labs ortaklığı bizim için kilit öneme sahip, zaten işlemlerimizde XRP’yi kullanmaya çoktan başladık.

Ripple Gelecek Hedefleri

xRapid ve XRP’nin şirketin masraflarını azaltacağını ve ek gelir getireceğini belirten Alex Holmes, ortaklığıa yönelik ileriye dönük açıklamalar yaptı. Western Union’dan sonra dünyanın en büyük ikinci sınır ötesi ödemeler şirketi konumunda olan MoneyGram’ın resmen XRP’yi kullanmaya başlaması, popüler kripto para biriminin gelecekte geleneksel finansal sistemi nasıl domine edeceğinin en iyi göstergesi.

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!

Bunlar da ilginizi çekebilir: