NEO Yatırımcılarına Müjde: Dünyanın Önde Gelen Rezervasyon Şirketiyle Ortaklık Kuruldu

2017’deki boğa sezonu sırasında adından sıkça söz ettiren ve Çin’in Ethereum’u olarak anılan NEO uzun süredir sessizliğini koruyordu


2017’deki boğa sezonu sırasında adından sıkça söz ettiren ve Çin’in Ethereum’u olarak anılan NEO uzun süredir sessizliğini koruyordu. Özellikle fiyatının ciddi ölçüde değer kaybetmesi geliştiricilerin projeyi bıraktığı iddialarını dahi gündeme getirmişti.

Son zamanların vasatın da altında performans sergileyen popüler kripto paralardan biri olan NEO yeni bir işbirliğine imza attı. Dünyanın en büyük otel rezervasyon şirketlerinden Travala yakın zamanda Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada NEO ile ortaklık kurduklarını duyurdu.

 

Blockchain tabanlı Travala dünyanın en büyük rezervasyon platformları arasında yer alıyor. Daha önce de birçok kripto para birimini ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini açıklayan Travala’nın en son eklediği kripto para ise CoinMarketCap’te 21. sırada yer alan NEO oldu.

Yeni ödeme yöntemi NEO ile rezervasyon yapan kullanıcılar Ağustos ayının sonuna kadar %5’lik geri ödeme kazanacak. Geri ödemeler ise platformun yerel kripto para birimi AVA ile yapılacak.

Kripto Airbnb

Kripto Airbnb olarak da bilinen Travala.com NANO Blockchain’inde kurulmuş bir platform. Booking gibi merkezi platformların aksine Travala.com yapılan sahte kullanıcı yorumlarının önüne geçmek için bu yeni teknolojiden faydalanıyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!