Stellar’da Yeni Gelişmeler Var: Zelle’nin Kurucusu Interstellar’ın Yeni CEO’su Oldu

Dijital ödemeler ağı sağlayıcısı Zelle'nin kurucusu Mike Kennedy'nin Stellar (XLM) odaklı Interstellar'ın başına geçeceği 12 Eylül'de Medium platformunda yayınlanan bir gönderiyle duyuruldu.


Dijital ödemeler ağı sağlayıcısı Zelle’nin kurucusu Mike Kennedy’nin Stellar (XLM) odaklı Interstellar’ın başına geçeceği 12 Eylül’de Medium platformunda yayınlanan bir gönderiyle duyuruldu.

Steller ve Uluslararası Ödemeler Ağı

Kennedy’nin kurucusu olduğu Zelle adlı şirketin geliştirdiği ödeme şirketi, JPMorgan Chase, Citi, Bank of America gibi dünya devi finansal kurumlar tarafından kullanılıyor. Zelle’nin internet adresinde yer alan bilgilere göre platformda 25 milyon kayıtlı kullanıcı 50 milyar dolardan fazla işlem gerçekleştirmiş durumda. Interstellar Kennedy hamlesiyle sektördeki sorunlara yönelik yeni çözümler üretmeyi hedefliyor. Mike Kennedy ise yeni görevine ilişkin şu açıklamaları kaydetti:

Interstellar’da dünya sorunlarına çözümler üretme potansiyeli görüyorum. Günümüzde halen küresel ödeme ağları kullanışsız. Bu sorunun çözülmesi milyonlarca kişinin ve şirketin işine yarayacaktır. Bu nedenle önümde oldukça uzun bir yol var.

Bu İşi Stellar Geliştirme Vakfı Değil Biz Yapacağız

Stellar’ın hala bazı eksik yanlarınının bulunduğunu da sözlerine ekleyen Keneddy Stellar Geliştirme Vakfı gibi kâr amacı gütmeyen kuruluşların bu sorunla ilgilenmesinin doğru olmadığını belirtti. Kennedy’ye göre bu sorunu çözecek şirket Interstellar olacak.

Biz bu noktada ipi göğüsleyeceğiz. Yapbozdaki eksik parçaları tamamladığımızda Stellar, ağının tüm potansiyelini kullanabilecek. Tüm problemleri çözeceğiz ve Stellar’ı son kullanıcı içim en uygun hale getireceğiz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!