Bakkt’ın Merakla Beklenen Açılışına Sayılı Günler Kala Tom Lee’den Açıklama Geldi

Fundstrat Global Advisors kurucu ortağı Tom Lee, 19 Eylül’de sektöre ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu

Kripto para yorum

Fundstrat Global Advisors kurucu ortağı Tom Lee, 19 Eylül’de sektöre ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Twitter hesabı üzerinden takipçilerine seslenen Tom Lee, Bakkt’ın Bitcoin’e olumlu katkıda bulunacağını düşündüğünü belirtti.

Önde gelen piyasa analistine göre Bakkt’ın kapılarını açmasıyla kurumsal yatırımcıların kripto paralara olan güveni güçlenecek.

Bakkt, 23 Eylül itibariyle ilk fiziksel Bitcoin vadeli işlem ürünlerini sunmaya başlayacak. Platforma para yatırma işlemleri ise yaklaşık 2 hafta önce 6 Eylül’de başladı.

Bitcoin Yükselişe Geçebilir

Kripto para topluluğunun merakla beklediği açılışa artık sayılı günler kaldı. Ancak Bitcoin ve altcoin’ler hala tatsız bir performans sergiliyor diyebiliriz. Dün herhangi bir destek bulamaması nedeniyle 10 bin doların altına gerileyen Bitcoin, haberimizin hazırlandığı sırada 10.170 dolardan işlem görüyordu. Ancak Lee’ye göre Bitcoin tekrar olumlu bir yükseliş sergileyebilir.

Ancak Bitcoin vadeli işlem ürünleri için ortaya atılan yeni bir teori yatırımcıları ürkütüyor. Teoride CME Group’un vadeli işlem sözleşmelerinin açılış ve kapanış tarihlerinde Bitcoin fiyatının baskıya maruz kaldığı belirtiliyor.

Binance’in Vadeli İşlem Platformunun İşlem Hacmi Rekor Kırdı

Ayrıca dünyanın en popüler kripto para borsası Binance de geride bıraktığımız haftalarda kendi vadeli işlem platformunu duyurmuştu. Henüz ürün sadece davetli kullanıcılara açık olsa da Binance cephesindeen yapılan açıklamaya göre platformun işlem hacmi daha şimdiden 150 milyon dolara ulaştı.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!