Juventus, PSG ve Galatasaray’dan Sonra Şimdi De Bayern Münih Kripto Para Sektörüne Giriyor

Bundesliga’nın ve Avrupa’nın en başarılı ekiplerinden Bayern Münih kendi taraftar token’ını çıkaran en son kulüp oldu


Bundesliga’nın ve Avrupa’nın en başarılı ekiplerinden Bayern Münih kendi taraftar token’ını çıkaran en son kulüp oldu. Bayern Münih cephesinden 11 Ekim tarihinde yapılan açıklamada futbolcuların dijital koleksiyon ürünlerinin Stryking Entertainment ortaklığında geliştirileceği duyuruldu.

Anlaşmayla birlikte güncel ve eski futbolcular Blockchain ağında tokenize edilerek dijital oyun kartları halinde piyasaya sürülecek. Kartlarla aynı zamanda oyun da oynanabilecek. Taraftarlar bu kartlarla kendi takımlarını oluşturabilecek ve birbirleriyle rekabet edebilecek. Kartlar istatistiklerle desteklenecek.

Önümüzdeki dönemde daha fazla kulübün Stryking Entertainment ile ortaklık kuracağı tahmin ediliyor.

Avrupa kulüpleri Blockchain’i sevdi

Avrupa kulüpleri son dönemde kripto para ve Blockchain teknolojilerini yakın markaja almış durumda. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcisi Galatasaray’da geçtiğimiz günlerde Socios ortaklığında kendi taraftar token’ını geliştireceğini duyurmuştu.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın