Online Tüketici Kredisi Platformu Nexo, Komisyon Oranlarını %5,9’a İndirdi

Online tüketici kredisi platformu Nexo, anlık kripto kredi limitlerinde faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı


Online tüketici kredisi platformu Nexo, anlık kripto kredi limitlerinde faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı.

Blockchain ekosistemindeki en düşük oranlar

22 Ekim’de yayınlanan bir basın bültenine göre Nexo, uzun vadeli uygun maliyetli finansman hamlesinden sonra şimdi de, kripto para kredilerindeki faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı. Anlık tüketici kredisi platformu, şimdi ekosistemdeki en düşük komisyon oranlarını sunduğunu iddia ediyor.

200’den farklı ülkede faaliyet gösteren Nexo’nun kripto kredi limitlerinin asgari geri ödeme gerekliliğinin %5,9’dan başladığını duyurdu.

Nexo, dijital varlık sahiplerinin, fonlarını elinde bulundurmadan, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ve benzeri kripto para sepetleri karşılığında borç almalarını sağlıyor.

Çevrimiçi tüketici kredisi platformu Nexo, Ağustos ayında token sahiplerine toplamda 2.409.574.87 dolar temettü ödemesi yaptığını ve böylece  yıllık bazda %12.73’lük temettü getirisine ulaştığını bildirdi. 250.000’in üzerinde bir kullanıcı tabanına sahip olan Nexo’nun temettü getirisi, S&P 500 piyasa endeksinde listelenen her temettü ödemeli hisse senedinden daha yüksek bir orana ulaşmış durumda.

Şu ana kadar 1 milyar dolarlık işlem hacmini geride bırakan ve her geçen gün daha fazla gelişen Nexo, sektöründe lider konumda bulunuyor.

Nexo Hakkında

Nexo, Blockchain’in önde gelen finans kuruluşlarından biri olarak göze çarpıyor.  Özellikle Anında Kripto Kredi tahsisi hizmetiyle sektörde öne çıkıyor. Böylece yatırımcılar dijital varlıklarını satmak zorunda kalmaksızın platformun avantajlarından faydalanabiliyor. On yılı aşkın FinTech deneyimine sahip profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından geliştirilen Nexo, 18 aydan çok daha kısa bir süre içerisinde 1 milyar dolarlık fazla işlem hacmine ulaştı. Bunun yanında inanılmaz derecede sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunan Nexo’nun 300 bini aşkın global müşterisi bulunuyor. Nexo’nun online tüketici kredisi olmak üzere bütün ürümleri, kullanıcılara 100 milyon dolarlık bir gözetim sigortası güvencesiyle sunuluyor.

Bütün bunların dışında popüler kripto para platformu Nexo, geçtiğimiz günlerde kullanıcılarının  kripto para birimleriyle alışveriş yapmasına olanak tanıyan Mastercard logolu kredi kartını tanıtmıştı.

NEXO hakkında daha fazla bilgi almak için buradaki linke tıklayarak Nexo’nun websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Coinbilgi.net yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Coinbilgi.net, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için [email protected]