Whale Alert’tan Sürpriz Karar: Bu Kripto Para Sahtekarlık İddiasıyla Delist Edildi

Kripto paralarla gerçekleştirilen büyük para transferlerini izleyen ve bunları kullanıcılarına raporlayan Twitter hesabı Whale Alert, son günlerin tartışmalı kripto para birimi HEX’i içeren işlemleri izlemeyi durduracağını açıkladı


Kripto paralarla gerçekleştirilen büyük para transferlerini izleyen ve bunları kullanıcılarına raporlayan Twitter hesabı Whale Alert, son günlerin tartışmalı kripto para birimi HEX’i içeren işlemleri izlemeyi durduracağını açıkladı. Whale Alert gelişmeyi Pazartesi günü yayınladığı bir tweet’le duyurdu.

Adı sahtekarlıklarla anılan HEX adlı kripto para  projesi, Whale Alert’i veritabanından çıkartılacak. Whale Alert yaptığı paylaşımda HEX’e ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Normalde projeler hakkında yorum yapmıyoruz, ancak HEX’i Whale Alert’tan kaldırmaya karar verdik, çünkü Blockchain’in ne olduğu konusundaki görüşümüze uymuyor. Yatırımcılardan yüksek kazanç vadeden projelere karşı dikkatli olmalarını ve kendi araştırmalarını yapmalarını istiyoruz.

ERX-20 tabanlı HEX, geçtiğimiz yılın Aralık ayında Richard Heart tarafından geliştirilip piyasaya sürülmüştü. Kripto para piyasasındaki birçok isim HEX’i dolandıcırıcık olarak nitelendiriyor. Bu nedenle biz de Coinbilgi.net ailesi olarak siz değerli okuyucularımızı bu projeye karşı uyarmak istiyoruz.