Bitcoin Yükseliş Eğiliminde

Bu haftaki son verilere göre, hem Puell Multiple hem de Mayer Multiple uzun vadeli satın alma fırsatlarına işaret ediyor. Geleneksel iki indikatöre göre, uzun vadeli yatırım kazançları için ideal noktalara ulaşan Bitcoin yükseliş gösterme eğiliminde ....


Bu haftaki son verilere göre, hem Puell Multiple hem de Mayer Multiple uzun vadeli satın alma fırsatlarına işaret ediyor. Geleneksel iki indikatöre göre, uzun vadeli yatırım kazançları için ideal noktalara ulaşan Bitcoin yükseliş gösterme eğiliminde .

Puell Multiple’den, BTC Fiyat Kazançları Hakkında İpucu

Look Into Bitcoin’in yaratıcısı Philip Swift tarafından vurgulandığı üzere Puell Multiple, geleneksel olarak Bitcoin’in piyasasının düşük seviyelerini seçen önemli bir bölgeye yeniden girdi.

Piyasalar Raporunda Swift, böyle bir hareketin meydana geldiği nadir durumları gösteren bir grafik hazırladı. Puell Multiple, mevcut günlük BTC  satışını alıyor ve bunu bir yıllık satışların hareketli ortalamasına bölüyor. Bu nedenle, satışı   %50 azaltan yarılanma olayları kilit önemdedir.

grafik1

Mayer Multiple İndikatöründeki Değişim

Puell Multiple’ye eşlik eden başka bir klasik Bitcoin fiyat göstergesi olan Mayer Multiple, 20 Haziran’da en iyi uzun vadeli yatırım kazançlarının olduğu bölgeye ulaşmış olacak.

Bitcoin fiyatı 200 günlük hareketli ortalamanın üzerindeki katlarına gelince, Mayer 2.4’ün altındaki bir puanın başarıyı işaret ettiğini belirtti.

grafik2

Çeşitli indikatörler BTC/USD paritesinin yükseleceğini gösteriyor. Bunlar arasında, Ocak 2018’den bu yana yapılan en yüksek ağ zorluğu güncellemesi de var.