Bean Cash (BITB) Nedir? Yeni Başlayanlar İçin Temel Rehber

Bean Cash Nedir

bitbean-nedir-temel-rehber

Bean Cash Nedir?

Bean Cash, dünyanın en ‘süper yeşil’ dijital para birimi olmayı amaçlayan eski kripto para birimlerinden biridir. Kripto paranın 2015 yılında piyasaya sürülmesi, aşağıda tartışacağımız itibari parayla benzerliklerinden dolayı hevesli bir topluluk tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bean Cash: Temel Bilgiler

Bean Cash, değer transferlerine ve değer yaratmaya izin veren dijital bir para birimi ve ağ görevi gören bir BitBean markasıdır. Kripto para birimi BITB sembolü ile gösterilir ve toplam 50 milyar token arzına sahiptir.

Bean Cash, 13 Şubat 2015’te maksimum blok boyutu 20MB ile piyasaya sürüldü. Herhangi bir premining veya ICO olmadan yayınlandı. Bean Cash, 20MB’lık bloklar uygulayan bir Proof of Stake algoritması kullanır. Bu, blok zinciri daha hızlı işlemlerle daha fazla işlemi gerçekleştirebildiği için kullanıcılarına ölçeklenebilirlik sağlar.

Proof of Work sistemlerinden daha verimli ve daha ucuz olan benzersiz Proof of Bean (PoB) sistemi aracılığıyla statik blok ödülleri kullanır. Bu aynı zamanda blok zincirine hızlı işlemler ve ölçeklenebilirlik sağlar.

Bean Cash Avantajları Nelerdir?

Bean Cash Geliştirme

Bilinen tek ekip üyeleri Albany’den Tom C., NY ve New Hampshire’dan Shawn K.. Diğer ekip üyelerinin güvenliği sağlamak için anonim tutuldu.

Orijinal lider geliştirici, 2015’te piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra platformdan tamamen ayrıldı ve ardından yeni ekip, ilk hataları düzeltti ve o zamandan beri ileriye doğru yol alıyor.

Bean Cash’in organizasyonu, yönetim kurulu ile düzenli bir şirket yapısına sahiptir. Enerji tasarruflu SHA-256 ASIC aracılığıyla 10.000 bloğun çıkarıldığı kısa bir Proof of Work aşamasından sonra, Proof of Stake madenciliğine geçti.

PORE’ların v2.X dalında alfa düzeyinde bir yazılım yığını olarak uygulanması beklenmektedir. Bean Cash, merkez bankalarının kontrolünden muaftır ve döviz kuru dalgalanmalarından da etkilenmez.

Bean Cash Teknolojisi

Proof of Bean (PoB) teknolojisinin kullanılması, aktif tam düğümdeki kullanıcılara, yani ağın oluşturulmasına yardımcı olanlara “SPROUT’lar” verir.

Kullanıcılar bu SPROUT’lardan faiz ve daha fazla değer kazanabilirler. Ayrıca, kullanıcılar karma güç yerine sanal çekirdeklere sahip oldukları için ağı korur.

Bean Cash, protokolündeki hareketsiz İşlem kodlarını düzeltmek ve yeniden etkinleştirmek için Akıllı Sözleşmeler kullanır.

Bean Cash blok zinciri, Bitcoin’in orijinal Bitcoin İşlem kodlarını da geri yükler ve üstte daha yüksek seviyeli dil ve ortam oluştururken yenilerini ekleyebilir. Böylelikle Bean Cash, pazar penetrasyonunu artırıyor.

Bean Cash Özellikleri

Proof-of-Stake / Proof-of-Bean algoritması kullanılarak 1 blok 6 saatte stake edilebilir. Kullanıcılar, her statik blok için 1.000 sanal Bean Cash ile ödüllendirilir. Böylece kullanıcılar işlemleri işleyebilir ancak istifleyemezler çünkü cüzdan açılırken dijital paralar istiflenebilir veya basılabilir.

Bean Cash, 20 saniyede doğrular, onaylar ve işlemleri 60 saniyeden daha kısa sürede tamamlar. Ayrıca, kullanıcıların bir sentin bir kısmı kadar düşük ücretler olabilen tutarı işlemesine olanak tanır.

Bean Cash işlemleri, ters ibrazlar veya ödemelerde gecikme olmadığından üçüncü taraf risklerini önler, çünkü ödemeler işlendikten sonra geri alınamazlar.

Düşük işlem ücretleri ve stake etme yoluyla kar miktarını belirleme hükmü, Bean Cash’i bir ödeme yöntemi olarak kullanan tüccarlara sunulan ana değer önerileridir.

Bean Cash (BITB) Nasıl Satın Alınır ve Saklanır?

Bean Cash Satın Alma

Bean Cash, Bittrex, UPbit, Local Bitcoin Cash, Coin Exchange vb. birden fazla borsadan satın alınabilir.

Bean Cash Depolama

BITB tokenları, aşağıdakilerden herhangi birinde özel bir anahtarla saklanabilen Bean Cash cüzdanında saklanabilir:

– Mac OS X

– Windows Vista, 7, 10

– Linux

– Kağıt Cüzdan

Kullanıcılar, yeniden engellemeye başlamadan önce ideal olarak cüzdanı kilitlemelidir, çünkü bu, seçilen bir blokla çatışmaya yol açabilir ve ayrıca gerçek işlem onaylanmadan önce filizlenmeye yol açabilir.

Bean Cash Diğer Kripto Para Birimlerinden Nasıl Farklıdır?

Bu yazıda daha önce tartışıldığı gibi, Bean Cash, onu diğer çoğu kripto para birimlerinden benzersiz kılan çok sayıda öne çıkan özelliğe sahiptir.
Bean Cash, blok zincirinin bütünlüğünü korur çünkü herhangi bir kripto para biriminden hard fork yapmaz veya bir işlem geri dönüşü vardır.
PoB teknolojisi sürekli olarak enflasyonu sınırlar ve piyasalarda likiditeyi de koruyan benzersiz bir “pompalama önleme” mekanizmasına sahiptir. Bu nedenle, ağ güvenliği ve piyasa fiyatları arasındaki denge. Dolayısıyla benzerlerine kıyasla istikrarlı bir para birimidir.
Bitcoin’den 10-30 kat daha hızlıdır ve saniyede 1.300’den fazla İşlem içeren bir ağı destekleyebilir. Bu şekilde PayPal’ın beğenileriyle de etkili bir şekilde rekabet edebilir.

Bean Cash’e Yatırım Yapmalı Mısınız?

Bean Cash, çevrimiçi satın alma seçenekleri ve ödeme alternatifleri, özellikle de işlem merkezli ve üstün bir para birimi biçimidir. Bu özellikler, Bean Cash’in toplu olarak ticari olarak benimsenmesine yardımcı olabilir. kripto para, kullanıcılarına BEAN’leri fiat para birimlerine satmaya kıyasla elde tutarak daha fazla değer kazanmalarını sağlar.
Farklı alanlarda devrim yaratma potansiyeli muazzamdır ve yatırımcılar tarafından ona başka bir boğa koşusu vermek için kullanılabilir. Bean Cash, PayPal veya kredi kartları gibi diğer ödeme yöntemlerini kullanamayan uluslararası müşteriler için uygun bir ödeme seçeneğidir.