Jasmy (JASMY) Coin Nedir? JASMY Coin Yorum ve Geleceği

Jasmy, blok zinciri platformu, bireysel veri egemenliğini kurtarmak ve korumak için tasarlanmıştır


Jasmy, blok zinciri platformu, bireysel veri egemenliğini kurtarmak ve korumak için tasarlanmıştır.

İnternet, nasıl çalıştığımız, oynadığımız ve yaşadığımızla ilgili neredeyse her şeyi dönüştürdü. İnternet, öncelikle kodlayıcılar tarafından sürdürülen statik bir ağdan evrimleştiğinden, yeni endüstriler ve ekosistemler de başlattı. Dünyamız ve ekonomik manzara değişti ve büyüdü, ancak sabit kalan bir şey var: Büyük şirketler, merkezi sistemleri aracılığıyla internete erişimimizi kolaylaştırıyor ve nihayetinde kontrol ediyor.

Merkezi sistemler, yönetilmesi, analiz edilmesi ve kâr elde etmek için kullanılması gereken verilerle ticaret yapar. Merkezi olmayan blok zinciri teknolojisinin sahneye çıkışı, merkezi modele bir alternatif sundu. Jasmy’nin resme girdiği yer burasıdır. Jasmy’nin felsefesi, veri demokrasisi üzerine kuruludur ve verilerinizi kontrolünüze geri verir. Jasmy ile kendi verilerinize sahipsiniz.

Jasmy Blockchain Nedir?

Jasmy’nin blok zinciri platformu, bireysel veri egemenliğini kurtarmak ve korumak için tasarlanmıştır. Geleneksel IoT teknolojisini blok zinciri teknolojisiyle harmanlayarak insanlara kendi verileri üzerinde güvenli bir kontrol sağlama kapasitesi verir.

Merkezi sistemlerde veriler toplanır, analiz edilir ve paraya çevrilir. Jasmy farklı çalışıyor. Blok zinciri, merkezi değildir ve kullanıcıların verilerini korumak için tasarlanmıştır, onlara ne zaman ve nasıl kullanıldığı üzerinde tam kontrol sağlar. Kullanıcılar, Jasmy’nin dağıtılmış depolama alanı aracılığıyla sağlanan güvenli bir “kişisel veri dolabında” verilerini saklayabilir. Ağ, bir Güvenlik Bilgi İletişimcisi (SKC) ile Smart Defender teknolojisini birleştiren Gezegenler Arası Dosya Sistemini veya IPFS’yi kullanır. Smart Guardian (SG), Jasmy platformunun yalnızca cihazların sahibi tarafından kullanılabilen dağıtılmış ağ üzerinde IoT cihazlarının kolay ve güvenli bir şekilde kaydedilmesini sağlayan temel hizmetlerden biri olarak hizmet ederken kullanabilir.

SKC, kullanıcıların verilerini kullanarak işlemleri hem yetkilendirmesine hem de izlemesine olanak tanıyan kimlik doğrulama ve kayıt özelliklerine sahiptir. Şirketler, kuruluşlar ve diğerleri, verilere erişmeden veya verileri kullanmadan önce veri sahiplerinin iznine sahip olmalıdır. SG ayrıca, cihazların sahipleriyle etkileşime girmesine izin veren ve daha sonra blok zinciri tabanlı sistem içindeki herhangi bir cihazında veri depolayabilen, yönetebilen veya dağıtabilen bir işleve sahiptir.

Jasmy; Kunitake Ando, ​​Kazumasa Sato, Masanobu Yoshida, Tadashi Morita ve CFO Hiroshi Harada da dahil olmak üzere birçok eski Sony yöneticisi tarafından yaratıldı.

Jasmy kripto aleminde oldukça yeni olmasına rağmen, dijitalleşmiş bir toplumun gerçekleştirilmesi için çalışan Transcosmos, Panasonic ve VAIO dahil olmak üzere teknoloji endüstrisindeki büyük isimlerin dikkatini şimdiden çekiyor.

Jasmy Nasıl Çalışır?

Jasmy platformu , veri sahiplerinin kendi verilerini güvenli ve güvenli bir şekilde depolaması, erişmesi, değiştirmesi ve başka bir şekilde kullanması için gerekli altyapıyı oluşturur ve sürdürür. Bunu, IoT platformunun en son blok zinciri teknolojisinin gücüyle başarır. Temel modüller, IoT cihazlarıyla güvenli ve verimli bir şekilde iletişim kurma yeteneğine sahiptir. Bir dizi uygulama, kullanıcılara verilerini gerektiği gibi yönetme ve kullanma yeteneği sağlar.

Jasmy’nin merkezi olmayan blok zinciri teknolojisi, veriler IoT cihazlarından toplandığı, veri dolaplarında saklandığı ve güvenli sistemlerle korunduğu için verimli ve demokratik bir süreç yaratır. Jasmy, cihazlarda bulunan bireysel verilere atıfta bulunan “küçük veriler“den “platin” (değerli) verilere kadar değişen bir ölçekle verileri kalitesine ve miktarına göre sıralar.

Jasmy ile JasmyCoin Arasındaki Fark Nedir?

Bir kuruluş olarak Jasmy, merkezi olmayan bir depolama ağı kullanarak merkezi olmayan IoT platformları geliştirir. Ethereum ağında barındırılan yerel tokeni JasmyCoin’dir (JASMY), Jasmy ağına güç sağlayan bir yardımcı program tokeni olarak hizmet eder.

JASMY tokeninin birincil amacı, IoT cihazlarından gelen kişisel veriler için ödeme yapmaktır. Şu anda, Jasmy ağındaki tek geçerli para birimidir. Daha fazla kuruluş Jasmy’ye döndükçe, JASMY tokenlerine olan talep artacaktır. Token, şirketlerin mali raporlarını etkilemez ve işletmeler, Jasmy ürünlerini satın almak veya bilgilerini korumak için JASMY tokenlerini kullanabilir. Kripto para ayrıca kişisel veri dolabında saklanan tüm verilere erişim sağlar.

4,7 milyardan fazla Jasmy tokeni şu anda dolaşımda ve maksimum 50 milyar arz var.

Faydalar ve Sınırlamalar

JASMY, yasal olarak uyumlu ilk Japon kripto parasıdır ve Japon kripto para borsasında listelenmiştir. Japon yasaları, Finansal Hizmetler Ajansı denetimlerine tabi olan kripto para işlemlerini kesinlikle yönetir. Başka bir deyişle, JASMY tokeni dünyadaki en güvenli kripto yatırımları arasında olabilir.

Jasmy, başvuru sürecine bir yıldan uzun bir süre önce başladı ve titizlikle değerlendirildi ve analiz edildi. Resmi olarak listelenen bir kripto para birimi olarak JASMY tokeni, hisse senetleri ve benzeri menkul kıymetlere eşdeğer kabul edilir. Şirket ayrıca blok zinciri ağını işletmeli ve kripto paralarını Japon piyasası düzenlemelerine sıkı sıkıya göre yönetmeli ve periyodik denetimlere tabidir. Yatırımcıları riske atabilecek herhangi bir ihlal, Jasmy’nin borsa lisansını iptal etme yetkisine sahip Japon yasalarına göre sorumlu tutulmasına neden olacaktır. Çok az kripto para birimi bu titiz inceleme düzeyiyle eşleşebilir, bu da güven ve gönül rahatlığıyla yatırım yapabileceğiniz anlamına gelir.

Jasmy çekici bir yatırım olasılığı olmasına rağmen, sınırlamaları var. Piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, token popülaritesinde patlama yaşadı ve her gün katlanarak büyüdü. Ancak bu tür bir büyüme uzun vadede sürdürülebilir olmayabilir ve kullanıcılar dikkatli bir şekilde ilerlemek isteyebilir.

Ağ, birkaç medya devinin özel veriler üzerindeki baskısını sona erdirmeye çalıştığından, genel manzara olumlu. Küresel IoT pazarı genişlemeye devam ediyor ve Jasmy gizlilik ve güvenlik endişelerini gidermek için erken hareket etti. Kullanıcılara verilerini merkezi ağların dışında yönetme konusunda benzersiz bir fırsat sunar.

Jasmy Hangi Sorunları Çözmeye Çalışıyor?

Jasmy, özellikle Nesnelerin İnterneti (veya IoT) için tasarlanmıştır. Bir sistem olarak IoT, bilgisayarları, arabaları, telefonları ve hatta implante edilebilir biyoçip aktarıcılarını içerir. Benzersiz tanımlayıcılara sahip olan ve verileri başka bir yere iletebilen hem mekanik hem de dijital öğelerden oluşur. Kuruluşlar, verimliliği artırmak ve kârlılıklarını artırmak için IoT’den elde ettikleri verileri kullanır.

IoT, müşteri deneyimini geliştirmeyi vaat ederken, potansiyel olarak ağır bir fiyata ve gizlilik ihlali olasılığına sahiptir. Dahil edilen çok büyük miktarda veri, bilgi sızıntısı ve uyumluluk ihlalleri olasılığıyla birlikte önemli güvenlik riskleri oluşturur.

Jasmy, tümü veri sahibinin tercihlerine göre verilerin saklanabileceği, kaydedilebileceği veya değiş tokuş edilebileceği güvenli, kullanıcı odaklı bir ortam sağlar. Güçlü altyapısı ve sezgisel platformuyla Jasmy, kullanıcıların özel verilerini güvenli bir şekilde ve kendi şartlarında değiş tokuş etmelerini sağlayan tüketici odaklı bilgileri kolaylaştırır. Jasmy, kişisel verilerin kişisel varlıklara dönüştürülebileceği bir alan öngörüyor. Başka bir deyişle, Jasmy verilerinizin sahipliğini size iade ediyor. Esasen, Jasmy, verilerin her bireyin doğal olarak sahip olduğu şekilde korunduğu merkezi olmayan bir model aracılığıyla verilerin demokratikleşmesini gerçekleştirmeyi amaçlar.

JASMY Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 JASMY Coin 0,592630 TL’den işlem görüyor. JASMY Coin fiyatı son 24 saat içerisinde 1.21% değişim gösterdi. JASMY Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 26,677,820 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 881,527,671 dolar seviyesinde.”

JASMY Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 JASMY Coin $ 0.018235 dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Ocak ayı itibariyle Impermax Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu $6.43 dolarla kaydetti. Bununla birlikte JASMY yılın en düşük seviyesini ise $3.43 dolarla belirledi.

JASMY Coin Yorum ve Geleceği

Jasmy, kripto para birimleri söz konusu olduğunda ileriye dönük bir düzenleyici iklime sahip olan ve dijital para birimi için büyük bir pazar olan Japonya merkezlidir. JASMY tokenleri yalnızca dijital işlemler ve işlemler için değil, aynı zamanda Japon yeni veya ABD doları gibi fiat para birimleriyle de işlem görebilir. JASMY tokeni, sertifikalı bir Japon kripto para birimidir ve bu da onu büyük şirketler tarafından oldukça güvenilir kılar.

Ayrıca, JASMY’nin sınırlı bir arzı var ve bu da otomatik olarak kıtlık yaratacak ve bu dijital varlığı bir değer deposu için harika bir seçenek haline getiriyor. Esasen, Jasmy’nin liderliği ve destekleyici teknolojisi güçlüdür ve JASMY tokenini, JASMY’nin fiyatının önümüzdeki beş yıl içinde 3,50$’a kadar yükselebileceğine dair tahminlerin olduğu sağlam bir yatırım haline getirir.

Jasmy’nin altında yatan teknoloji ve yenilik, onu heyecan verici ve çok yönlü bir proje haline getiriyor. Kripto para piyasası değişken olabilse de JasmyCoin, IoT’nin sürekli büyümesi ve Jasmy’nin özel verileri yönetmek için sunduğu çok yönlü ve güvenli ürünler de dahil olmak üzere diğerlerinden öne çıkmasına yardımcı olan çeşitli özelliklere sahiptir. Buna göre, JasmyCoin önemli ve devam eden bir büyüme yaşadı. Tüm bu nedenlerle JASMY, kripto koleksiyonunuza harika bir katkı olabilir.