MyCointainer, Kripto Stake Ödülleri ile Öne Çıkıyor

Kripto para piyasasının benimsenmesi artarken, bu alandaki platformlar da her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor


Kripto para piyasasının benimsenmesi artarken, bu alandaki platformlar da her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. MyCointainer da onlardan biri. “Kripto oyunu baştan değiştirdi” diyen MyCointainer, kullanıcıların parasının yine onlar için çalışmasını sağlıyor. “Best coin staking rewards” yani en iyi stake ödülleri, platformun en önemli kozlarından biri. Diğer yandan platform, cryptocurrency staking rewards, coins with staking rewards, staking tokens rewards, highest crypto staking rewards konularında da öne çıkıyor. 

MyCointainer: Best Coin Staking Rewards

Yaptığı entegrasyon ve işbirliği haberleriyle gündeme gelen MyCointainer, kullanıcıların coin alıp satmasını sağlıyor. 1 euro ile başlanabilecek olan transferlerin yanında platformda kripto paraları saklamak da mümkün. Tabii platformun en önemli kozu stake. Düzenli kâr ile kullanıcıların yüzünü güldürmeyi hedefleyen platform, kendini “Best coin staking rewards” ve “Highest crypto staking rewards” gibi iddialı sözlerle anlatıyor. Staking tokens rewards denildiğinde akla gelmek isteyen platform, coins with staking rewards ve cryptocurrency staking rewards ile ilgili de iddialı. 

Highest Crypto Staking Rewards Sunan MyCointainer

Kripto para birimlerinin yeni başlayanlar için karmaşık olan dünyasını ortadan kaldırmak isteyen platform, kullanıcıların sadece para yatırıp, para almasını istiyor. Tek cüzdanda 100’den fazla coin kazanma seçeneğine sahip olan platformda her coin için ayrı bir cüzdan gereksinimi de yok. 

MyCointainer, en popüler 10 borsa ile bağlantılı. Böylece en iyi oranlar konusunda da iddialı. 

Her takasta ekstra bonus kazandıran platformda başlamak için bir varlığa da sahip olmaya gerek yok. Web’deki tüm airdrop’ları buradan takip etmek ve tek bir yerden görmek mümkün. Bu da doğrudan pasif gelirin kapılarını açmak demek. 

Coins with Staking Rewards ile Pasif Gelir

Küresel ekonominin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde, pasif gelir modelleri de ilgi çekici konulardan biri oldu. Bireylerin günlük işlerinin yanında pasif gelir elde edebilmesini sağlayan MyCointainer da bunu coins with staking rewards ile yapıyor. Tek cüzdan içinde 100’den fazla coin kazanma şansı sunan platform, işlem yaparken karmaşıklığı da ortadan kaldırmak istiyor. 

Pasif gelirin elde edilmesi için bireyin blok işlemlerini madenciliğe veya doğrulamaya izin veren bir kavram olarak tanımlanan ve toplanan coin sayısına bağlı olan Proof-of-Work (PoW) için alternatif mekanizma olan Proof-of-Stake (PoS) konsensüs modelini kullanması gerekiyor. Belirli bir ağ için garanti eden güvenlik ve likidite sayesinde ödüller kazanmak mümkün. 

Highest crypto staking rewards için yapılması gereken ise MyCointainer’da pratik olmasıyla öne çıkıyor. İlk olarak platformda hesap oluşturmak lazım. Sonrasındaki adım stake için coin seçmek. Seçilen kripto parayı almanın iki yolu var. Bumlardan biri platformun borsasını açmak ve fiat ile kripto para almak. Diğeri ise başka bir cüzdandan MyCointainer cüzdanına para aktarmak gerekiyor. Kripto paralar cüzdana ulaştığında kazanma süreci de başlamış oluyor. 

Staking tokens rewards için her kripto para birimini anlatan bir rehber de mutlaka var. Platformun hazırladığı rehberlere buradan göz atabilirsiniz.

Staking Coins için her kripto para biriminin farklı ödül sistemi var. Bu yüzden hesaplanan ödüllerin boyutu ve ödül alma sıklığı birbirinden farklı. Burada birçok değişken var. Bu değişkenlerin arasında nevcut blokzinciri bloğunu, geliştiricilerin yol haritasını, bileşik coinlerin eklenmesinı sayabiliriz. Burada MyCointainer, listedeki her varlığın yanında gösterge niteliğinde yıllık ödül tutarını gösteriyor. Bu da bireylerin seçim yapmasını kolaylaştırıyor. 

Platform aslında çoğunlukla stakingle ilgili ve cryptocurrency staking rewards, coins with staking rewards, staking tokens rewards, highest crypto staking rewards konularında iddialı. Anca genel olarak kâr getiren bir platform olmak da bir hedef. Bu yüzden kullanıcılara her zaman en iyi oranlara sahip ticaret borsası ve bonuslar da kozlar arasında. Kullanıcılar, nakit para, diğer kripto para birimleri ve çeşitli küresel ödeme yöntemleriyle varlık satın alabiliyor. 

Cryptocurrency Staking Rewards için Maliyetler

Platformun gelir modeli kullanıcıların elde ettiği kârlara bağlı. Bu yüzden alınan ücret de varlığa göre değişiklik gösteriyor. Ortalama ücret ise yüzde 2 civarında. Periyodik olarak ücretsiz sunulan kripto varlıklar da var. Ücretlerden kaçınmak için MyCointainer POWER seçeneği de mevcut. Bu, kullanıcıların tüm coin portföyüne erişebildiği ve hepsinden elde edilen ödüllerin keyfinin çıkarıldığı bir özellik. Abonelik, güncellemeler, bakım maliyeti ve performans için kafa yormadan sadece kâr elde etmeye odaklanan bir özellik olduğunu da belirlitem.

MyCointainer, Ortakları ve Yatırımcıları

Platformun yatırımcılarına da bakmak gerekiyor. Bybit’in dikkat çektiği yatırımcılar listesinde Shima Capital, Mapleblck, Spartan, Mirana, Bixin Ventures, LD Capital, Jsquare, Prime Ventures Partners, DFG ve ViaBTC Capital yer alıyor.

Platformun best coin staking rewards, cryptocurrency staking rewards, coins with staking rewards, staking tokens rewards, highest crypto staking rewards konularında iddialı olmasının bir sebebi de tabii ki ortakları. Çeşitli sektörlerden ortaklar hem bireylere hem de işletmelere fayda sağlayan kapsamlı ve güvenilir bir ekosistem oluşturulmasında MyCointainer’a yardımcı oluyor. Peki kim bu ortaklar? Platformun ortakları ise şöyle sıralanıyor:

Zen, Polygon, Truelayer, Thompson & Stein, Waves, Crypto.com, Trustly, Cartesi, Estonian Financial Intelligence Unit, CoinMarketCap.

Platforma ilişkin önemli isimlerden de yorumlar var. Bu isimlerden biri AvaLabs Pazarlama Başkan Yardımcısı Jay Kurahashi-Sofue. Kurahashi-Sofue, MyCointainer ekibiyle çalışmayı şöyle anlatıyor:“MyCointainer ekibiyle çalışmak, mühendislikten pazarlamaya kadar sorunsuz bir süreçti. Herkesin AVAX Almasını kolaylaştırmasının syanında ekip, stake sürecini basitleştirmek için de eğitici içeriklerle inanılmaz bir iş çıkardı”