Türkiye’nin kripto parası Nexpara geliyor

Venezuela tarafından üretilen kripto para sonrası diğer ülkeler harekete geçmişti


Venezuela tarafından üretilen kripto para sonrası diğer ülkeler harekete geçmişti. Türkiye’de bu alanda dünyaya eşdeğer olarak ilerlemek ve kendi yerli kripto parasını üretmek için harekete geçmiş olacak ki, yeni nesil kripto paramızın adının ve nasıl olacağının belirlendiği ortaya çıktı.

Nexpara olarak adlandırılacak olan kripto para herhangi bir şekilde üretilemeyecek ve bu sayede yüksek enerji tüketimlerinin önüne geçilecek. Sadece 80 milyon olarak üretilecek olduğu belirtilen Nexpara, bu sayede sürekli değişen satış rakamları ile birlikte daha fazla değer kazanacak.

Ethereum Yapısında, ATM’den Alınıp Satılabilecek

Nexpara’nın altyapı olarak birebir Ethereum ile aynı olduğu ifade ediliyor. ATM üzerinden alınıp satılabilecek olan Türkiye’nin yerli kripto parası, 7/24 alım-satım işlemlerine açık olacağından her an değer kazanabilecek şekilde karşımıza çıkacak. ATM cihazları ve ATM kartının Haziran 2018’in ortalarına doğru çıkacak olduğu belirtilirken, ilk etapta üretilecek olan Nexpara‘ya ilginin yüksek olması bekleniyor. Daha sonrasında ise yerli kripto paranın kazanç durumuna göre yatırımcıların ilgi göstermeye ve yönlerini yerli kripto paraya çevirebilecekleri tahmin edilmekte.

[bitcointicker]