Elon Musk, Bitcoin’e Meraklı

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde elinde bir kripto para kitabı ile yakalanmış ve bunun ardından hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı


Elon Musk, geçtiğimiz günlerde elinde bir kripto para kitabı ile yakalanmış ve bunun ardından hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. Musk ile ilgili olarak ortaya atılan en büyük iddia ise kendisinin yakın dönemde bağımsız kripto para borsası kurabilecek olduğu yönündeydi. Kripto para borsası kurmak için adım atmaya başladığı iddia edilen Musk hakkında ortaya atılan bu yorumlara yanıt ise verilmemişti.

Musk hakkında iddia edilenlerin aksine yeni dönemde kripto paralar ile ilgili borsa kuracak olduğunun bir yana, üretim tesisleri kurabilecek olduğu iddia edildi. Devasa fabrikalar ve enerjiye sahip olan dev iş adamının bu konuda kendi bünyesinde veya şirketi aracılığı ile üretim tesisleri kurabilecek olduğu iddia ediliyor.

Ne Yapacağı Belli Olmaz

Elon Musk, ne yapacağı belli olmayan bir isim. Sürekli olarak kendisi hakkında ortaya çıkan haberlere yanıt vermeyen ancak zaman zaman iddialara yanıt veren Musk’ın gelecek günlerde kripto para borsası kuracak olduğu iddialarına yanıt vermesi de gündemde olan bir konu. Kendisi açıklama yapana kadar ünlü ve dev iş adamının birçok iddiaya konu olacağı, bu iddiaların en dikkat çekeninin ise kripto para borsası olduğu yönünde.