Coinbase, Earn.com’u Satın Alabilir

Geçtiğimiz aylarda 225 milyon dolarlık yatırım alan ve sürekli olarak adını duyurmayı başaran Coinbase, yeni dönemde farklı yatırımlar yapmaya devam edecek


Geçtiğimiz aylarda 225 milyon dolarlık yatırım alan ve sürekli olarak adını duyurmayı başaran Coinbase, yeni dönemde farklı yatırımlar yapmaya devam edecek. Bitcoin ve kripto para dünyasının olmazsa olmazları arasında bulunan Coinbase, iddialara göre milyonlarca dolarlık satın alım için hazırlanıyor.

Earn.com adlı alan adını ve internet sitesini tamamı ile satın almak isteyen Coinbase yetkilileri, şimdiden görüşmelere başlamış durumdalar ve eğer ki iddialar doğru ise her iki şirket arasında görüşmeler oldukça olumlu düzeyde ilerliyor. İddialar her iki şirket yetkilileri arasında görüşmelerin son fiyat aşamasına yakın olduğunu ve sitelerin işlevlerinin son düzeyde sorunsuz olarak ilerlediğini ortaya koyuyor.

30-50 Milyon Dolar Aralığında

Earn.com kurulduğu günden bugüne kadar 130 milyon doların üzerinde yatırım almış bir internet sitesi. Hali ile Coinbase tarafından satın alım miktarının 30 milyon doların üzerinde olacağı iddiası gerçeğe yakınlığını koruyor. Ortalama olarak 50 milyon dolara kadar değer biçilen Earn.com ile ilgili gelecek süreçte neler olduğu daha net görülecektir. Yetkililerin bu konuda basına açıklama yapmaktan kaçınması dolayısı ile şimdiden net bir ifade kullanılamıyor.