Yerli Kripto Para Sikke 4 Nisan’da Çıkıyor

Yerli olduğu iddia edilen ve 4 Nisan’da halka açılacak olduğu iddia edilen kripto para birimi ve Blockchain sisteminin Türk mühendisler tarafından tasarlandığı ortaya çıktı. Sikke adı ile piyasaya girecek olan kripto para biriminin tam olarak Türkiye’de...


Yerli olduğu iddia edilen ve 4 Nisan’da halka açılacak olduğu iddia edilen kripto para birimi ve Blockchain sisteminin Türk mühendisler tarafından tasarlandığı ortaya çıktı. Sikke adı ile piyasaya girecek olan kripto para biriminin tam olarak Türkiye’de mi faaliyet yürüttüğü veya farklı bir ülke üzerinden mi faaliyet yürüttüğü konusunda net açıklama yok.

Sikke isimli kripto para biriminin kendi sitesinde adres bilgileri kısmında Gaziantep Teknopark olarak no 115 olarak gösterilen bir adres bulunuyor ancak adresin doğru olup olmadığı ile ilgili sabah saatlerinde canlı destek sistemi üzerinden iletişime geçmeye çalıştığımız destek sisteminden bir yanıt alamadık.

Açıklama Yapıldı

Sikke AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Erden, “4 Nisan’da yapılacak ön satışta ise Nisan ayı sonuna kadar 4 periyot hâlinde 10 milyon Sikke tokenı satacağız. Şu anda sistemimizde 21 bin aktif kullanıcı var. Bu kullanıcıların toplamda 8 bin 487 adet kesesi var. Ödül alabilmeniz için kese oluşturmanız gerekiyor. Şu ana kadar 5 bin 392 adet ödül talebi geldi. 899 bin adet sikkeyi ücretsiz verdik. Beta testlerimiz devam etmekte olup, dünyanın neresinde olursanız olun 1 saniyenin altındaki işlem hızı ile rekorlar kırıyoruz” dedi.