Bitcoin Milyarderleri Lamborghini Alıyor

Bitcoin milyarderleri hakkında yapılan araştırmalara göre milyarderler kazandıkları paraları kalıcı ve lüks ürünlere yatırmaya devam ediyorlar


Bitcoin milyarderleri hakkında yapılan araştırmalara göre milyarderler kazandıkları paraları kalıcı ve lüks ürünlere yatırmaya devam ediyorlar. Tüm dünyayı etkisi altına alan lüks etkisinin son sonucu ise Lamborghini marka spor otomobiller oluyor. Türkiye’de her ne kadar sadece birkaç kişide bulunan ve trafikte görmenin neredeyse imkansız olduğu milyonlarca dolarlık araçların, ABD, Kanada, İtalya, Fransa ve Asya ülkelerinde BTC milyarderlerinin ilk tercihi olduğu belirtiliyor.

Amerika’da milyarderlerin aldıkları ilk otomobil markası olarak tanınan ve Ferrari’ye oranla daha fazla statü sembolü olarak gösterilen Lamborghini marka araçların, son dönemde popüler olmasını sağlayan etkenlerin başında kripto para geliyor.

New York Times Yazdı

Amerika’nın sayılı gazetelerinden birisi olan The New York Times‘ın manşetlerine taşıdığı habere göre kripto paralardan zengin olan milyoner ve milyarderlerin İtalyan lüks otomobillere ilgi göstermesinin nedeni gelecekte kripto paraların görebilecek olduğu düşük durumu göz önüne alınarak kalıcı bir gelecek yatırımı için lüks ürünlere yatırım yapıldığı açıklandı. Gazetenin haberinde bazı milyonerlerin kripto paralar ile hem Lamborghini, hem lüks ev yatırımı yaptıkları belirtiliyor.