Fujitsu’dan Tangle Açıklaması

Fujitsu Orta Avrupa Başkanı ve Teknoloji Çözümleri Yönetim Kurulu Başkanı Rolf Werner, katıldığı bir konferansta Tangle ile ilgili yaptığı açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Fujitsu Orta Avrupa Başkanı ve Teknoloji Çözümleri Yönetim Kurulu Başkanı Rolf...


Fujitsu Orta Avrupa Başkanı ve Teknoloji Çözümleri Yönetim Kurulu Başkanı Rolf Werner, katıldığı bir konferansta Tangle ile ilgili yaptığı açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Fujitsu Orta Avrupa Başkanı ve Teknoloji Çözümleri Yönetim Kurulu Başkanı Rolf Werner, açıklamalarında ”Dağıtık defter teknolojisi görevini gören IOTA Tangle temelli dağınık ve güvenli uygulamaların mümkün kıldığı şeyler harika! Makinadan makinaya ödeme sisteminin de ötesine geçiyorlar ve buna ek olarak bir kaç örnek vermem gerekirse diyebilirim ki, ürün zincirinin kurcalanmaya imkansız bir şekilde gözetlenmesini ve güvenli kimlik yönetimi sağlanmasını da mümkün kılıyorlar. ” ifadelerini kullandı.

Şirketler İlgi Gösteriyor

Fujitsu Orta Avrupa Başkanı ve Teknoloji Çözümleri Yönetim Kurulu Başkanı Rolf Werner, başta olmak üzere birçok şirketin yöneticisi son dönemde kripto para sektöründeki kripto paralara ve Blockchain teknolojilerine yoğun ilgi gösteriyor. Bu konuda Apple gibi devler söz konusu yatırımlara pek fazla ilgi göstermiyorlar. Bu konuda Amazon, Aliexpress gibi devler ise Blockchain teknolojisine yakın zamanda ilgi göstermeye başlayabilirler denilebilir.